Nye Surroundanlæg fra Panasonic

Panasonic satser på trådløst internet med deres nye surroundanlæg med 3D Blu-ray.

Hele 8 nye lydsystemer med Blu-ray. Og alle 3D-klare, selvfølgelig.

De nye anlæg har trådløse funktioner som for eksempel Panasonics cloud baserede internettjeneste Viera Connect, fjernbetjening med smartphone og tablet, internetstreaming via DLNA osv.

Sølvfarvede topmodeller
SC-BTT880 og BTT560 er de dyreste af anlæggene, i sølvfarvet metal, som matcher de nye Viera-tv fra Panasonic. Der loves klarere og kraftigere lyd end tidligere, således at både dialoger og kraftfulde filmeffekter genskabes troværdigt.

Lydteknologi
Cinema Sound Technology er Panasonics lydteknologi, som skal give en mere realistisk filmoplevelse, mere lig den i biografen. Alle 5.1-anlæg har desuden 3D Cinema Surround, som forsøger at simulere et større antal højttalere, for et endnu mere omringende og sømløst lydbillede. Vi testede surroundanlægget SC-BTT590 sidste år, og syntes faktisk at denne funktion havde noget at byde på.

Digital forstærkning, som Panasonic kalder LincsD, sørger for at fodre højttalerne med kraft. Panasonic har arbejdet længe med at få forvrængningen ned, som kendetegner en del Klasse D-forstærkere.

Internet
Panasonic har deres egen internetportal de kalder Viera Connect. Den giver blandt andet adgang til Twitter, Facebook, YouTube og Skype, direkte via anlægget, med tv-skærmen som monitor.

Anlæggene kan desuden fjernbetjenes fra din smartphone eller tablet ved hjælp af en app til iOS og Android. Intet ord om Windows Phone 8 endnu.

Via DLNA kan anlæggene også vise billeder, film eller spille musik fra pc eller mac tilsluttet det samme netværk. De fleste anlæg har indbygget Wi-Fi og behøver dermed ikke at kobles til nettet med kabel.

HDMI
SC-BTT880, BTT560, BTT500, BTT230 og BTT200 har to HDMI-indgange for tilslutning af for eksempel spilkonsollen og tv-modtageren. Standby Pass Through gør, at tilsluttede spillere får billede og lyd gennem tv´et, når lydanlægget er slukket.

Ønsker du trådløs overførsel af lyden til baghøjttalere, er det SC-BTT880, du skal vælge.

Danske priser er endnu ikke kendt. Anlæggene lanceres i løbet af foråret.

panasonic.dk

Les videre
Exit mobile version