Sonos får TDC Play

Kundernes ønske opfyldt: TDC Play og YouMusic kommer på Sonos.

En integration med Sonos har stået højt på ønskelisten fra brugerne af TDC Play og YouMusic. Derfor har YouSee og TDC samarbejdet med Sonos, og ønsket er nu en realitet. Begge musiktjenester er i Sonos’ beta-univers, Lab, allerede i eftermiddag og forventes at være fuldt ud tilgængelige sidst på sommeren.

Hvis du allerede har adgang til TDC Play eller YouMusic og ejer et Sonos musiksystem, skal du gøre følgende: Åben Sonos Controller (på PC, Mac, smartphone eller tablet), vælg et – eller flere af de rum du ønsker at afspille i, vælg ‘Musik’ herefter ‘Mere musik’ og til sidst ’SONOS Labs’. Så skal du blot finde TDC Play eller YouMusic på listen over tjenester og logge på med dit TDC eller YouSee Login.

Læs mere på www.tdc.dk/sonos og http://yousee.dk/Bredbaand/Sonos.aspx

Så har vi bare det lille problem at TDC Play, så vidt jeg kan se, kun streamer med 192 kbps og bitraten med mobil eller tablet er 48 kbits. Musikken streames dog i Dolby Pulse encoding, som gør, at kvaliteten bliver god sammenlignet med langt højere bitrater, siger man fra TDC. Det er også stor forskel på i hvilken kvalitet de forskellige musiknummer er lagret i inde hos TDC. Den periode jeg selv prøvede at bruge TDC Play var kvaliteten… ja, ujævn er et pænt ord. Men, hvis du har adgang til TDC Play eller YouMusic er det jo bare at lytte selv – der er trods alt hele 20 millioner musiknumre tilgængelig.

Les videre
Exit mobile version