Simpel top-receiver med Tidal

Ordentlig high-end behøver ikke være så pokkers kompliceret, mener tyske T+A.

Foto: T+A

Du kan ikke beskylde high-end-entusiaster for at være særlig praktiske. De bruger gerne fire-fem forstærkere sammen med højttalere i køleskabsstørrelse og kabler så tykke, at de kan give selv garvede højspændingsmontører nervøse trækninger.

Men der findes simplere løsninger. Såsom T+A’s kommende receiver, der indlysende nok har fået navnet Music Receiver R 1000 E.

Det har visse ligheder med Musical Fidelity Encore 225, som vi for nylig skrev om, der har cd-afspiller integreret med forstærker, FM, DAB+ radio og streaming fra Tidal.

Foto: T+A

Modtageren er nyt medlem af T+A’s E-serie, og den vises første gang på HIGH END 2016 fra 5. til 8. maj i München. Hvor vi vil være på pletten og rapportere om både T+A og de mange andre, der viser og demonstrerer deres nye hi-fi-produkter.

Tilbage til R 1000 E. Det leverer 2 x 115 watt, og har en digitalkonverter (32-bit/192 kHz), der håndterer højtopløste musikfiler, og har streaming af Deezer, Qobuz og Tidal indbygget. Det er også streaming via Bluetooth, netradio, analoge og digitale indgange og kan udstyres med et phono-modul til MC- eller MM-pickup.

Prisen er opgivet til at være EUR 5.000, det samme som Musical Fidelity Encore 225

Les videre
Exit mobile version