Nyhed

Pro-Ject VC-S3 vasker pladesamlingen ren

Vinylsamlere har brug for en pladevaskemaskine. Her er to.

Man kan sige meget positivt om lyden fra vinylplader: Varm, organisk, behagelig … Men helt så behageligt er det ikke, når det knitrer og  mye positivt om lyden fra vinylplader, varm, organisk, behagelig. Fullt så behagelig er det ikke, når det knitrer og knaser i højttalerne. Som regel får man fjernet knitren og støj med en god pladebørste, men nogle gange trænger pladerne til en ordentlig vask.

Ikke i opvaskemaskinen, men helst med en pladevasker, som gør arbejdet mere skånsomt.

Pro-Ject VC-S3 og VC-E2 er to nye pladevaskere, som holder pladerne rene.

VC-E2. (Foto: Pro-Ject)

Den enkleste af dem er VC-E2, som har en 0,5 liters tank til vaskemiddel, og en magnetisk strammer, som holder pladerne sikkert på plads, når de vaskes.

Den er velegnet til den, som bare af og til har behov for at vaske en plade eller to, den optager meget lidt plads, er enkel at bruge, og prisen er fornuftig. VC-E2 skal koste 450 euro og er allerede på vej til butikkerne.

Foto: Pro-Ject

Den større VC-S3 har plads til 2,5 liter vaskemiddel og er bedre egnet til folk med en stor pladesamling, især hvis man ofte køber brugte plader, som i reglen trænger til en ordentlig rengøring.

VC-S3. (Foto Pro-Ject)

Den gør det samme arbejde som den enklere VC-E2, men er mere robust bygget med en kraftigere motor og et større kabinet med lidt højere kvalitetsudførelse.

VC-S3 er også på vej til butikkerne, priset til 699 euro, inkluderet det der skal til for at komme i gang.

<
>
Les videre
Exit mobile version