Nyhed

Pro-Ject MaiA DS3 og Stereo Box S3 BT

To integrerede forstærkere - en enkel og en avanceret.

Heldigvis er det stadig muligt at anskaffe sig bedre lyd uden at røve en bank. Der produceres stadig budgetvenlig hi-fi, og Pro-Ject er en af de fabrikanter, der har det største udvalg i den gode ende af prisskalaen. Og nej, her snakker vi ikke kun om de prisbillige pladespillere fra Pro-Ject, men også om små forstærkerbokse som disse.

Pro-Ject MaiA DS3 og Stereo Box S3 BT er to integrerede forstærkere med Bluetooth. Til to forskellige behov, og to forskellige budgetter. Stereo Box S3 BT er til 399 Euro den mest overkommelige, med 40 w effekt i hver kanal, og streaming via Bluetooth aptX HD. Den har kun to analoge indgange, men det er tiltrækkeligt for de fleste af dem, som bare skal bruge en enkel forstærker til et par små højttalere.

Stereo Box S3 BT

Denne forstærker har faktisk en udgang til subwoofer eller til en ekstern forstærker, eller et par aktive højttalere. I lighed med MaiA DS3, kan også Stereo Box S3 BT leveres i sort eller sølvgrå.

Stereo Box S3 BT bagside

Pro-Ject MaiA DS3 er også udstyret med Bluetooth aptX HD, men her får man hele 140 w effekt pr. kanal, og mange flere indgange. Blandt de i alt ni indgange er der fire digitale, inklusive USB, med understøttelse af 24-bit/192 kHz lydfiler, og blandt disse fire analoge indgange, er der også en til en pladespiller. Med enten MC- eller MM-pickup.

Pro-Ject MaiA DS3 bagside

Som man kan se, har MaiA DS3DS3 også subwoofer-udgang, og to udgange til f.eks. aktive højttalere, eller en ekstra forstærker, som også kan styres via fjernbetjeningen.

Forstærkerens digitale konverter er en PCM 1795DB med 32-bit/192 kHz; en såkaldt Delta-Sigma DAC, som understøtter højopløst lyd fra digitale lydkilder.

MaiA DS3 er prissat til 1.199 Euro i sort eller sølvgrå.

MaiA DS3 og CD-Box-DS3 med en Classic pladespilller. Alle fotos: Pro-Ject
Les videre
Exit mobile version