Nyhed

Pro-Ject E1 som trådløs pladespiller

Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.

E1 lifestyle 3 scaled 1

E1 lifestyle 3 scaled 1

Pro-Ject er et af de oplagte navne, hvis man skal have en budgetvenlig pladespiller. Nu kommer den østrigske producent med en ny grammofon i tre udgaver, alle i lavprisklassen og grundlæggende temmelig ens.

E-serien har altid været Pro-Jects budgetserie, men de plejer ikke at være nærige med kvaliteten. Det er de næppe heller denne gang, hvor Pro-Ject E1 lanceres med en indgangspris på 300 euro.

(Foto: Pro-Ject)

Standardudgaven kommer med en plint (også kaldet dækket) i et stift og let kompositmateriale samt polymer-pladetallerken, 8,6 tommers tonearm med nyt pickup-hus og støvlåg.

Læs også Dynamisk og raffineret vinylklang Pro-Ject har opgraderet retro-pladespilleren The Classic og skabt et af de bedste køb i klassen.

Pladespilleren kan også fås med indbygget phono-trin. Så hedder den Pro-Ject E1 Phono og kan plugges direkte i en aktiv højttaler eller en forstærker, der ikke har indbygget phono-trin.

(Foto: Pro-Ject)

Den tredje udgave af pladespilleren, kaldet E1 BT, har indbygget Bluetooth 5.0, så man kan streame musikken fra vinylpladerne til højttalere eller hovedtelefoner med Bluetooth.

Læs også Enkel og engagerende Med varm og fyldig lyd bliver det aldrig kedeligt med Pro-Jects pladespiller.

Pro-Ject E1 BT har ligeledes indbygget phono-trin, så den også kan sluttes til en forstærker med kabel.

(Foto: Pro-Ject)

Pro-Ject E1 fås i valnøddefinér eller sort eller hvid lak, og alle udgaverne leveres med kabler til tilslutning.

En E1 Standard skal koste 2195 kr, mens versionen med indbygget phono-trin koster 2495 kr og Bluetooth-versionen 2995 kr.

<
>
(Foto: Pro-Ject)
Les videre
Exit mobile version