Nyt på old school-vinylfronten

Edwards Audio har tre tilbud til vinylentusiasterne.

Foto: Edwards Audio

Analogbølgen ruller videre med uformindsket styrke, og det betyder blandt andet en strøm af nye pladespillere. Således også fra engelske Edwards Audio, der beskrives som no-nonsense, hvor alle kan være med. Alle pladespillerne er udviklet og produceret i England og har 10 års garanti (undtagen på pickup og drivrem).

Foto: Edwards Audio

Apprentice TT MKII
Pladespilleren er en opgraderet OEM-udgave fra en anden engelsk pladespillerproducent. Den er udstyret med en akrylpladetallerken og er beregnet til at bruges uden plademåtte. Akryltallerkenen skulle undgår den ringen, som kan  opleves med pladetallerkner i glas eller metal. Apprentice TT MKII er udstyret med en  med en Zephyr 100-pickup, der er magen til den vellydende Goldring Elise.

Edwards Audio Apprentice TT MKII koster 3.299 kroner (introduktionspris 2.799 kroner).

Foto: Edwards Audio

TTI SE
Pladespilleren leveres med en ny og endnu stivere “Low mass” -plint i enten sort- eller hvid højglans. TT1 SE er udstyret med den nye EA202-tonearm, som udmærker sig ved meget lav leje tolerance og stift armrør, for at give pick’upen de bedste arbejdsbetingelser

Plinten er af materialet MFD, og der er brugt en lejebrønd i messing med en keramisk kugle i bunden for at sikre en så lav friktion som muligt, kombineret med lang levetid. Oven på det hele hviler en pladetallerken af 12mm Akryl.

Pladespilleren leveres med en Goldring 2100-pickup, og kan mod en merpris opgraderes med en større Goldring-model. Prisen er 4.299 kroner (introduktionspris 3.499 kroner)

Foto: Edwards Audio

TT2 SE
TT2 SE er totalt revideret i forhold til den oprindelige TT2. Den har fået en nyudviklet 25-mm plint som leveres i enten sort- eller hvid højglans.

TT2 SE leveres med den anerkendte Goldring 2300-pickup, og kan mod en merpris opgraderes med en større model.

Pladespilleren leveres med en indertallerken i aluminium og en specielt fremstillet pladetallerken på 18 mm i tykkelsen.

Bag på plinten er der monteret et hun RCA-stik, så man frit kan vælge kabel.

TA202-armen er en forbedret version med kontravægt i messing og lavt tyngdepunkt for højeste lydkvalitet

Pris m. Goldring 2300-pickup er 7.999 kroner (introduktionspris 6.499 kroner)

Pladespillerne fra Edwards Audio findes hos Hi-Fi Store i Kolding.

 

 

 

 

Les videre
Exit mobile version