Pladespiller

Edwards Audio har tre tilbud til vinylentusiasterne.
forfatter

Analogbølgen ruller videre med uformindsket styrke, og det betyder blandt andet en strøm af nye pladespillere. Således også fra engelske Edwards Audio, der beskrives som no-nonsense, hvor alle kan være med. Alle pladespillerne er udviklet og produceret i England og har 10 års garanti (undtagen på pickup og drivrem).

Foto: Edwards Audio
Foto: Edwards Audio

Apprentice TT MKII
Pladespilleren er en opgraderet OEM-udgave fra en anden engelsk pladespillerproducent. Den er udstyret med en akrylpladetallerken og er beregnet til at bruges uden plademåtte. Akryltallerkenen skulle undgår den ringen, som kan  opleves med pladetallerkner i glas eller metal. Apprentice TT MKII er udstyret med en  med en Zephyr 100-pickup, der er magen til den vellydende Goldring Elise.

Edwards Audio Apprentice TT MKII koster 3.299 kroner (introduktionspris 2.799 kroner).

Foto: Edwards Audio
Foto: Edwards Audio

TTI SE
Pladespilleren leveres med en ny og endnu stivere “Low mass” -plint i enten sort- eller hvid højglans. TT1 SE er udstyret med den nye EA202-tonearm, som udmærker sig ved meget lav leje tolerance og stift armrør, for at give pick’upen de bedste arbejdsbetingelser

Plinten er af materialet MFD, og der er brugt en lejebrønd i messing med en keramisk kugle i bunden for at sikre en så lav friktion som muligt, kombineret med lang levetid. Oven på det hele hviler en pladetallerken af 12mm Akryl.

Pladespilleren leveres med en Goldring 2100-pickup, og kan mod en merpris opgraderes med en større Goldring-model. Prisen er 4.299 kroner (introduktionspris 3.499 kroner)

Foto: Edwards Audio
Foto: Edwards Audio

TT2 SE
TT2 SE er totalt revideret i forhold til den oprindelige TT2. Den har fået en nyudviklet 25-mm plint som leveres i enten sort- eller hvid højglans.

TT2 SE leveres med den anerkendte Goldring 2300-pickup, og kan mod en merpris opgraderes med en større model.

Pladespilleren leveres med en indertallerken i aluminium og en specielt fremstillet pladetallerken på 18 mm i tykkelsen.

Bag på plinten er der monteret et hun RCA-stik, så man frit kan vælge kabel.

TA202-armen er en forbedret version med kontravægt i messing og lavt tyngdepunkt for højeste lydkvalitet

Pris m. Goldring 2300-pickup er 7.999 kroner (introduktionspris 6.499 kroner)

Pladespillerne fra Edwards Audio findes hos Hi-Fi Store i Kolding.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.