Ny højttalerserie fra Sonus Faber

Italienske Sonus Faber kommer med en ny billigserie

Sonus Faber præsenterer en helt ny højttalerserie, som “til attraktive priser byder på stor ydelse, kælen for detaljer og prestigefyldt italiensk design når det er bedst.”

Venere er designet og udviklet i Italien men produceret på en helt ny Sonus Faber fabrik i Kina hvor kun denne højttalerserie produceres. Målsætningen har været at byde på den bedst tænkelige teknologi og typisk Sonus Faber stil hvad angår kvalitet og design, og dette til en meget attraktiv pris.
Designet er inspireret af topmodellen Aida, men i et yngre, renere og mere aggressivt udtryk i sort, hvidt, glas og aluminium.
Serien består af tre modeller, en standerhøjttaler (Venere 1.5, 10.500 kr./sæt), en gulvhøjttaler (Venere 2.5, 23.000 kr./sæt) og en centerhøjttaler (Venere Center, 7.500 kr.). Senere vil yderligere en standerhøjttaler, en gulvhøjttaler og en væghøjttaler se dagens lys.

Alle højttalerne i Venere-serien siges vare nemme at placere i lyttemiljøet og ska ha en imponerende evne til at ‘forsvinde’ og lade musikken blive oplevelsen. Sonus Faber Venere er klar til levering i september 2012.

www.high-performance.dk

 

 

Les videre
Exit mobile version