Muskelbundter fra Arcam

Arcam opgraderer porteføljen med nye Atmos-receivere, samt en helt ny stereoreceiver.

Arcam SR250 stereo AV receiver.

Arcam har tradition for at levere nogle af markedets mest vellydende “value for money”-produkter. Deres surroundreceivere har lydmæssigt været på forkant, men når det gælder de tekniske finesser som rumkorrektion og den allereseneste HDMI-version har den engelske producent til tider måttet se sig overgået af ressourcestærke japanske producenter som Onkyo og Yamaha.

Dette skulle være på plads i Arcams nye generation af receivere. De nye modeller hedder AVR850, AVR550 og SR250.

Vedudrustede
Topmodellen AVR850 har Arcams særlige “Klasse G”-forstærkertrin med høj effekt og lav forvrængning. Den mindre AVR550 har en noget enklere, traditionel forstærkerdel men deler ellers samme tekniske platform. Dette betyder støtte for både DTS-X og Dolby Atmos i 5.1.2-konfiguration med to højdekanaler. En komplet 7.1.4 konfiguration er også mulig med hjælp fra en separat effektforstærker. De nye Arcam-receivere får også avanceret rumkorrektion fra ingen ringere end svenske Dirac.

SR250 – avanceret stereoreceiver
Sidst men ikke mindst kommer SR250, som faktisk kun har to kanaler, altså en rendyrket stereoreceiver. Den har dog stadig fuldmoderne funktionalitet på lige fod med surround-storebrødrene i form af HDMI-indgange, fuld lydformatstøtte og audio/video-omskiftning, rumkorrektion, og afstandsjustering for højttalerne. Indbygget UPNP/DLNA-netværksafspiller og Spotify Connect-musikstreaming er også på plads.

Forventede priser:
AVR850: ca. 50.000 kroner
AVR550: ca. 30.000 kroner
SR250: ca. 31.000 kroner

arcam.co.uk/home-cinema-systems.htm

Les videre
Exit mobile version