Nyhed

McIntosh AS901 og AS125 platforme til forstærkere

Ser godt ud under din McIntosh-forstærker.

AS125 Angle with amp close up hi res scaled 1

AS125 Angle with amp close up hi res scaled 1

Hi-fi-tilbehørsindustrien er enorm. Der er ikke alene dyre kabler og strømrensere derude, der er også kostbare dæmpeprodukter og “magiske” dimser, som efter sigende forbedrer lyden, at vælge imellem.

Selv noget så simpelt som et møbel at placere anlægget i er ikke noget, man kan overlade til hvem som helst. Det kræver også en specialist. På den måde er McIntoshs nye forstærkerplatforme nemmere at forholde sig til.

(Foto: McIntosh)

De fås i to størrelser: AS125, som måler 45,2 x 10,3 x 45,7 cm, og den større AS901, som er 30 cm længere (75,7 cm) for at få plads til større forstærkere som f.eks. den solide rørforstærker MC901.

Læs også Sådan en har du ikke set før 300 watt her og 600 watt der.

Platformene er lavet af massiv asketræ, som er limet sammen i lag og lakeret flere gange med et katalyseret toplag, der skal være ridsefast. Selve platformene er 7,6 cm høje, og med fødderne er de 10,3 cm.

(Foto: McIntosh)

Som man kan se, har de et oplyst logo, som får strøm fra forstærkerens Power Control-udgang, og som tændes, når forstærkeren tændes.

(Foto: McIntosh)

Platformene laves af Symbol Audio, som skal have fået en slags miljøcertificering, kaldet Silver Exemplary, fra Sustainable Furnishings Council i USA.

Priserne for forstærkerplatformene, der vil være tilgængelige fra februar/marts, er 3.000 dollars for AS125 og 3.500 dollars for den større AS901.

<
>
(Foto: McIntosh)
Les videre
Exit mobile version