Nyhed

Massive 350 watt og forforstærker med rør

Se lige den nye integrerede McIntosh hybridforstærker!

For dem, der endnu ikke har hørt en ægte McIntosh med autoformere og balanceret kredsløb, kan vi fortælle, at de spiller enormt godt, næsten hele banden. De integrerede MA9000, MA352 og MA7200 er noget af det bedste, der kan købes for penge, og de dyre for- og effektforstærkere er heller ikke ligefrem tabt bag en vogn.

Men nu skal det handle om integreret. Her har vi nemlig det nye flagskib fra den amerikanske high-end-producent: McIntosh MA12000. Et monster af en hybridforstærker, der kombinerer fire 12AX7A vakuumrør i forforstærkerdelen med 350 watt udgangseffekt fra en effektdel med transistorer.

(Foto: McIntosh)

Den enorme forstærker har alt, hvad man har brug for, om bord: Balancerede og ubalancerede ind- og udgange, kablet fjernstyring af resten af McIntosh-kataloget, pladespillerindgang til MC- og MM-pickupper med tilpasning samt McIntoshs DA2 digitalmodul.

Desuden har den to optiske, to koaksiale og en USB-indgang, MCT til digital tilslutning af McIntoshs SACD/CD-afspillere og HDMI med ARC (Audio Return Channel).

(Foto: McIntosh)

DAC’en er opbygget med fire DAC-kredsløb pr. kanal, den arbejder med op til 32 bit strenge og understøtter DSD512 og DXD op til 384 kHz via USB-indgangen, mens de to optiske og koaksiale understøtter op til 24 bit/192 kHz. Der er også Roon-understøttelse.

Forstærkeren har desuden en ottebånds EQ, som kan kobles ud, McIntoshs HXD hovedtelefonudgang og oplyste effektmetre mellem de tunge rack-håndtag på fronten.

MA12000 er prissat til 14.000 dollars, hvilket vil sige i omegnen af 115.000 kroner, når den bliver tilgængelig i udvalgte butikker til november.

(Foto: McIntosh)
Les videre
Exit mobile version