Nyhed

Lancerer Classics-program for Bang & Olufsen Beogram 4000

B&O shiner den ikoniske pladespiller op.

Opdateret …

De, der har levet et stykke tid, husker nok Bang & Olufsens lækre pladespillere i aluminium og træfinér med slank tonearm og et meget minimalistisk design. I dag er flere af dem ikoniske og efterspurgt på brugtmarkedet, om ikke for lyden, så i hvert fald for designet og byggekvaliteten.

(Foto: Bang & Olufsen)

En af de bedste fra denne svundne æra – hvis ikke den bedste af dem alle – Beogram 4000, er for længst gået ud af produktion. Men nu har Bang & Olufsen lanceret noget, de kalder Classics-programmet, som gør, at man kan få en Beogram 4000 fra 1972, der er renoveret af kyndige hænder.

Pladespilleren (eller grammofonen, som det hed dengang) blev i sin tid designet af Jacob Jensen og havde B&O’s signatur-pladetallerken i aluminium med gummiriller, en lige tangential arm med en ekstra sensorarm ved siden af samt fuldautomatisk og elektronisk betjening.

(Foto: Bang & Olufsen)

“Gennem Classics undersøger vi ‘Design for Longevity’, som er et princip inden for cirkulær økonomi, der sigter efter at bevare arven og værdien af nogle af vores mest ikoniske produkter fra tidligere årtier. Vi ved, at folk stadig bruger B&O-produkter i deres hjem, 25, 35 og endda 45 år efter at de blev skabt, hvilket er ret unikt i vores branche,” siger produktchef Mads Kogsgaard Hansen, der er leder af Classics hos Bang & Olufsen.

Beogram 4000 er det første produkt i Classics-programmet, der købes hjem, renoveres, moderniseres og sættes i stand til et fortsat langt liv, og bliver tilgængeligt i et begrænset antal i løbet af året. Bang & Olufsen har planer o samme service for alle produkterne i 4000-serien, ikke kun Beogram 4000.

(Foto: Bang & Olufsen)
Les videre
Exit mobile version