Nyhed

CES 2023: JBL Spinner BT – den første Bluetooth pladespiller

JBL lancerer pladespillere, forstærker, CD-afspiller og netværksafspiller.

Den kommende JBL Spinner BT er en simpel trådløs pladespiller med Bluetooth 5.2 og aptX HD, der spiller 33 1/3- og 45-plader i Bluetooth-højttalere. Afspilleren leveres med en MM pickup fra Audio Technica på et aftageligt pickup-hus, og har elektronisk styring af hastigheden.

Afspilleren leveres med støvkappe, og er bygget i sort MDF med orange detaljer, og har dæmpefødder under chassiset.

JBL Spinner BT. Foto: Audun Hage

JBL-pladespilleren finder du ikke i butikkerne før efteråret 2023, og prisen er angivet til 399 Euro, eller ca. 3000 kroner.

Spinner BT er ikke den eneste pladespiller fra højttalerproducenten. Der kommer nemlig en hel vifte af nye produkter i JBLs Classic-serie, og TT350 Classic er en ud af flere.

Foto: JBL

Den er dyrere end Spinner BT, og er en direkte drevet afspiller med elektronisk hastighedskontrol styret af en sensor, der sikrer, at den holder den korrekte hastighed. Afspilleren leveres i mahognifinér med en s-formet aluminium-tonearm med aftageligt pickup-hus, monteret med en MM pickup.

TT350 Classic efterfølges af en ny integreret forstærker, som kaldes SA550 Classic, med Class G forstærkermoduler, pladespillerindgang og Bluetooth AptX Adaptive, der understøtter streaming af højere kvalitet.

<
>
MP 350 Classic

De to andre produkter i Classic-serien er en netværksafspiller, som hedder MP350 Classic, og CD-afspilleren CD350 Classic. MP350 kan streame over Wi-Fi eller Ethernet og er Roon-klar med Spotify Connect og Tidal Connect og understøttelse af Chromecast og Apple Airplay.

CD350 Classic er en CD-afspiller, som også understøtter afspilning af musik via en USB-A-indgang, hvor du kan streame højopløst musik fuldt digitalt fra din bærbare computer.

Classic-serien forventes at være på hylderne i løbet af sommeren 2023, og priserne er i øjeblikket angivet til 1.899 Euro for SA550 Classic-forstærkeren, 899 Euro for CD350 Classic, 999 Euro for MP350 Classic og 1.049 Euro for TT350 Classic pladespilleren.

Les videre
Exit mobile version