Elac-show hos HiFi Forum

Oliver John fra Elac demonstrerede de nyeste Elac-modeller på Østerbro i København

Hi-Fi Forum havde torsdag d. 21 fint besøg af Oliver John fra Elac, der demonstrerede de seneste modeller fra den tyske højttalerproducent. Arrangementet blev afholdt i samarbejde med HiFI Forums “søsterbutik”, TopSound på Østerbro, der har bedre lokaler for denne type af demo.

Erik Hansen fra distributøren SAS-Audio lagde ud med at spille på model FS407, der er bestykket med de seneste nye enheder fra firmaet. Elac laver alle enheder in-house, og den ny bas/mellemtoneenhed er med kurv og front af aluminium og en ny crystal membran. Den er også forsynet med Elacs nye Jet diskant, der nu er i sin femte generation. Prisen er 30.000 kr./sæt.

Og så var det tid til at skifte til model 507. Boris fra HiFi Forum klarer nemt at løfte højttaleren selv, Oliver fra Elac fik – fornuftig nok – hjælp…

Oliver fortæller om model FS507, at man blandt andet kan justere diskantenhedens afstand til højttalerens front, og at højttaleren er forsynet med den nye mellemtone/diskantenhed, der har den nye Jet-Tweeter af femte generation placeret i centrum og mellemtoneenheden formet som en ring rundt om. FS506 har en pris på 80.000 kr./sæt.

Vi kan afsløre, at såvel model 407 som 507 bød på gengivelse af meget høj klasse, publikum var meget begejstret for, hvad de fik at høre. Pladevalget var frit, alle fik lov til at vælge, hvad de havde lyst til bland Erik Hansens (virkelig) mange medbragte plader. En meget hyggelig aften.

www.hififorum.dk 

 

Les videre
Exit mobile version