Akubarik på demo

Linn præsenterer Akubarik, en fuldt aktiv højttaler. Og der er demo hos Scala HiFi.

Den nye Akubarik-højttaler fra Linn siger man er resultatet af 40 års viden og knowhow. Akubarik en fuld aktiv gulvhøjttaler, så du blot skal tilslutte en signalkilde og en forforstærker for at få et enkelt og vellydende musiksystem. Højttalerne skal kun bruge strøm og signalkabel. Forstærkermodulet og aktivkortene er placeret på samme printkort og er integreret i højtaleren. Det skaber den kortest mulige signalvej og minimerer risikoen for støj.

I bassen er Linn gået tilbage til sine rødder og har videreudviklet på sit isobariske bas-system, hvor to bas-enheder sidder lige efter hinanden. Bas-systemet er integreret i den nederste del af højttaleren. Ligesom i topmodellen Klimax 350A benytter Akubarik den specialudviklede 3K-enhed til at huse mellemtonen, diskanten og super-diskanten. På grund af enhedernes tætte placering virker det som om, lyden kommer fra ét samlet sted hvilket giver fin horisontal spredning for bedst mulige lydoplevelse uanset hvor du sidder i rummet.

Linn Akubarik fås i hvid, sort ask, rosentræ, kirsebær, valnød eller eg. Desuden er det muligt at tilvælge højglans i mere end 200 forskellige farver. 3K-enheden fås i sort eller sølv. Foden er i sortmalet stål. Pris for Akubarik (pr. stk.) kr. 71.500,-

Linn Akubarik event torsdag d. 13/6 kl. 19.00

Scala HiFI vil gerne invitere alle interesserede til en speciel præsentation af den nye Linn Akubarik højttaler torsdag d. 13. juni kl. 18.00. Her får man besøg af Niels Hoelscher fra Linn, som vil fortælle om de spændende løsninger i den fuld aktive Akubarik højttaler. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig på mail aarhus@scalahifi.dk.

www.scalahifi.dk

Les videre
Exit mobile version