Nyhed

Højttalere fra Steelseries

Vi kender hovedsættene fra Steelseries, men nu slippes lyden fri i rummet med tre højttalere til gaming.

arena 9 life table wide 4k

arena 9 life table wide 4k

Danske Steelseries er et kendt mærke, når det gælder udstyr til gaming. Og vi er også vant til lyd fra Steelseries i form af gaming-headsets, som vi har testet adskillige af. Ofte med rigtig godt resultat.

Læs også Trådløs gaming i hi-fi-kvalitet Det er svært at komme i tanke om noget, der kunne gøres bedre i SteelSeries’ topmodel.

Men nu udvider Steelseries med en serie af højttalere til spillebrug. Det sker med højttalersættene Arena 3, Arena 7 og Arena 9. Der er tale om henholdsvis et stereosystem, et 2.1-stereosystem med subwoofer og et 5.1-surroundsystem.

Steelseries Arena 9. (Foto: Steelseries)

For Arena 7 og Arena 9 er fronthøjttalerne de samme, nemlig kompakte tovejshøjttalere med 4″ bas/mellemtone med fibermembran og en diskant med silkedome. Subwooferen er udstyret med en 6,5″ nedadvendt basenhed. I Arena 9-systemet bruges yderligere to af de samme tovejshøjttalere til bagkanalerne, samt en centerhøjttaler.

I det billigere Arena 3-system er højttalerne kun udstyret med én 4″ enhed, og på diskantenhedens plads ser der ud til i stedet at være en basrefleksport.

Steelseries Arena 3. (Foto: Steelseries)

Der nævnes intet i pressematerialet om indbygget forstærkeffekt, frekvensområde og maksimalt lydtryk, men vi får i det mindst at vide, at lyden kan styres og tilpasses med Sonar Audio-programmet.

Pris og tilgængelighed

Højtalerne kan købes nu. Prisen er 1.149 kroner for Steelseries Arena 3, mens Arena 7 koster 2.499 kroner og Arena 9 koster 4.499 kroner.

Les videre
Exit mobile version