Arlo ser og hører alt – i HD

Arlo Q har 1080p-videooptagelse, nattesyn - og nu også lydoptagelse.

Foto: Netgear

Arlo Q er navnet på et 1080p Full HD-overvågningskamera med lydoptagelse og -afspilning. I modsætning til det første Arlo-kamera, som filmede i 720p og uden lyd. De to kameraer er dog rettet mod forskellige anvendelser. Arlo Q er et indendørskamera skal være tilsluttet lysnettet for at arbejde, hvor det oprindelige Arlo kører på batterier og også er vejrbestandigt.

Arlo Q kan kommunikere begge veje, så hvis du er ude, og du ser på mobil-app’en, at hunden ligger i sofaen, kan du bede den skrubbe ned på gulvet, hvor den hører hjemme – og Fido vil høre din stemme fra kameraet. Det samme vil sandsynligvis få en indbrudstyv til at stikke af.

Arlo Q-filmer i 1080p og kommunikerer med lyd begge veje. Foto: Netgear

Kameraet er sluttet til skyen, så en indbrudstyv ikke bare kan rive ned kameraet og tage det med sig. Personen er allerede registreret, og lagret i skyen.

Arlo Q begynder at optage, når det registrerer lyde eller bevægelser. Man kan lave tidsplaner for, hvornår kameraet skal filme, så det kun optager, når du ikke selv er hjemme. Flere kameraer kan tilsluttes til det samme netværk, så dækningen kan blive total. Kameraet kommunikerer også med det helt trådløse Arlo-kamera, så du kan have det batteridrevne, vejrbestandige kamera til at overvåge de udendørs områder, imens Arlo Q tager sig af den indendørs overvågning.

Enhver, der køber et Arlo Q får gratis syv dages cloud-opbevaring af video, som udløses af lyd eller bevægelse. Du kan ud over dette betale for at få kontinuerlig optagelse døgnet rundt, og du kan til enhver tid frit at spole tilbage til ethvert punkt i optagelsen, så du ikke går glip af noget, selv om du er væk i længere tid ad gangen.

Fakta:

Pris og tilgængelighed

Arlo Q 1080p HD overvågningskamera med lyd (VMC3040) kan købes fra marts 2016 og vil koste 1.690 kroner.

arlo.com/eu

Les videre
Exit mobile version