Trådløs superzoom

FujiFilm kaster sig ud i Wi-Fi bølgen med F800EXR, som støtter trådløs overførsel af billeder, og har 20 x zoom.

Af at have så meget som 20 x zoom, fra 25mm vidvinkel til 500mm tele, er F800EXR meget kompakt. Med integreret Wi-Fi sender kan man også overføre billederne trådløst til en smartphone eller tablet.

Kameraet, som har en 16 megapixel billedsensor med FujiFilms EXR-teknologi, for bedre billeddynamik og mindre billedstøj på høje ISO-værdier, støtter også 1080p HD-videooptagelse.F800EXR er møntet på dem, der har brug for et lille kamera med meget zoom og HD-video, men som kan lide den mulighed som trådløs overførsel giver.

FujiFilm kalder app´en Wireless Image Transfer, som støtter trådløs overførsel af billederne, til en smartphone eller tablet med Apple iOS, eller Android. Man kan uploade 30 billeder ad gangen, som så kan sendes videre, efterbehandles i for eksempel Adobe Photoshop Express App´en eller deles på sociale medier.

Da F800 EXR også kan lagre råfiler af billederne, kan erfarne fotografer efterbehandle deres billeder selv, og skabe det udtryk, de selv ønsker.

Kameraet, som koster 2.499 kroner, har arvet forgængerens lynhurtige autofokus, som bruger ned til 0,16 dels sekund på at fokusere, og støtter fokussporing og op til 8 bps i serieoptagelse på fuld opløsning.

Les videre
Exit mobile version