Steve Jobs hædres af fotografer

Det er opfinderen, ikke fotografen Steve Jobs, der indlemmes i International Photography Hall of Fame for iPhones betydning

Foto: Apple

Det Internationale Photography Hall of Fame and Museum plejer at ære fotografer, der har bidraget med betyndingsfulde billeder ved at indlemme dem i Hall of Fame.

I år, under International Photography Hall of Fames 50-års jubilæum, er turen kommet til Annie Leibovitz, Sebastião Salgado, Ernst Haas, Ken Burns, Graham Nash (nemlig, ham fra Crosby, Stills, Nash & Young) – og Steve Jobs.

De har alle bidraget med væsentlige billeder – hver på sin måde – undtagen Steve Jobs. Han indlemmes i stedet på grund af iPhones betydning for fotografiet.

Foto: Apple

Steve hjalp med til at skabe et produkt, der revolutionerede den kreative verden, og blev et uundværligt værktøj for designere, filmskabere, musikproducenter og fotografer. Han var lidenskabeligt optaget af fotografering, både i sit professionelle liv og privat, og hans væsentligste bidrag til kunstnens verden er iPhone-telefonen, som på mindre end et årti har ændret både fotografiet og industrien omkring det,” skriver de i en pressemeddelelse.

Det er officielle optagelse af nye medlemmer sker den 28. oktober i St. Luois.

Les videre
Exit mobile version