TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Steve Jobs hædres af fotografer

Det er opfinderen, ikke fotografen Steve Jobs, der indlemmes i International Photography Hall of Fame for iPhones betydning

Det Internationale Photography Hall of Fame and Museum plejer at ære fotografer, der har bidraget med betyndingsfulde billeder ved at indlemme dem i Hall of Fame.

I år, under International Photography Hall of Fames 50-års jubilæum, er turen kommet til Annie Leibovitz, Sebastião Salgado, Ernst Haas, Ken Burns, Graham Nash (nemlig, ham fra Crosby, Stills, Nash & Young) – og Steve Jobs.

De har alle bidraget med væsentlige billeder – hver på sin måde – undtagen Steve Jobs. Han indlemmes i stedet på grund af iPhones betydning for fotografiet.

Foto: Apple
Foto: Apple

Steve hjalp med til at skabe et produkt, der revolutionerede den kreative verden, og blev et uundværligt værktøj for designere, filmskabere, musikproducenter og fotografer. Han var lidenskabeligt optaget af fotografering, både i sit professionelle liv og privat, og hans væsentligste bidrag til kunstnens verden er iPhone-telefonen, som på mindre end et årti har ændret både fotografiet og industrien omkring det,” skriver de i en pressemeddelelse.

Det er officielle optagelse af nye medlemmer sker den 28. oktober i St. Luois.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.