Nyhed

Sigma 50mm f1.4 DG DN

Ny 50 mm i Art-serien fra Sigma.

Det kompakte 50 mm f1.4 DG DN i Sigmas Art-serie er blandt deres mest kostbare konstruktioner. Objektivet bygges i Aizu i Japan og er udstyret med blændering, låseknap og en programmerbar AFL-knap. Det er også vejrbestandigt med en belægning på frontelementet, som får vanddråber til at prelle af.

Foto: Sigma

Indvendig har objektivet 14 linseelementer i 11 grupper. Tre af dem er asfæriske linser, og et er et SLD-glaselement, som dæmper fejlbrydninger, astigmatisme og krumning.

Sigma har skabt objektivet til spejlløse fuldformatkameraer, og det kan leveres med bajonetfatning til Sony-kameraer og Sigmas egne kameraer, og med L-fatning til Panasonic og Leicas fuldformatkameraer.

Foto: Sigma

Det er også udstyret med Sigmas HLA lineær fokusmotor (High-response Linear Actuator), som er konstrueret med et dobbeltsidet asfærisk linseelement, som skal give ekstremt hurtigt og mer præcist autofokus.

Sigma-objektivet har 11 afrundede blændelameller og er bare 11 cm langt. Det vejer 660/670 gram, og har 72 mm filterfatning. Nærgrænsen er opgivet til 45 cm, og mindste blænde er f16.

Prisen er opgivet til 7.495 kroner.

Foto: Sigma

 

Les videre
Exit mobile version