Nyhed

SIGMA 20 mm F2 DG DN

Vi tror på den – tjek, om den passer til dit kamera.

SIGMA 20mm F2 DG DN Contemporary Adam Klingeteg 3 1

SIGMA 20mm F2 DG DN Contemporary Adam Klingeteg 3 1

Efter testen af SIGMA fp L, det excentriske spejlløse kamera, der ikke er som andre kameraer, fik jeg igen smag for SIGMAs optik. Deres objektiver er bedre bygget end meget andet, har rigtig god optisk ydelse, og så er de ikke latterligt dyre.

Derfor tror jeg på den nye 20 mm F2 DG DN, som er tilpasset Sony-fuldformatkameraer med E-fatning og Leicas og Panasonics fuldformatkameraer med L-fatning.

Læs også Det allermindste full-frame-kamera Sigma fp L kan give dig de skarpeste billeder, du nogensinde har set. Alligevel er ikke sikkert, at det er kameraet for dig.

20 mm brændvidde er meget bredt, og det kompakte objektiv med f2 i lysstyrke bør være perfekt til landskabs- og astrofotografering. Blandt meget andet.

SIGMA 20 mm F2 DG DN Contemporary Kim Jenssen

Det er kompakt og let, 370 g og kun 72,4 mm langt, og sådan set også egnet til gadefotografering for dem, der har brug for en ordentlig vidvinkel.

SIGMA 20 mm F2 DG DN Contemporary Aya Iwasaki

Objektivet har fået SIGMAs Super Multi-Layer Coating og Nano Porous Coating (NPC), som dæmper reflekser og ghosting (skyggebilleder), og det er bygget i metal.

Indvendig har det tre asfæriske linseelementer, et SLD-element og et FLD-element, som hindrer fejlbrydning og aberrationer og skal sørge for jævn skarphed helt ud i de yderste hjørner af billedet.

SIGMA 20 mm F2 DG DN Contemporary Adam Klingeteg

SIGMA-objektivet er prissat til 5.790 kr.

Les videre
Exit mobile version