Nyhed

Leica M-A Titan laves kun i 250 eksemplarer

Hvis du elsker analog fotografering, er Leica M-A Titan måske noget for dig.

10372 Leica M A Titan Set hero RGB scaled e1654858067612

10372 Leica M A Titan Set hero RGB scaled e1654858067612

Man kan altid regne med, at Leica laver en eksklusiv version af et M-kamera, som samlere elsker, men som fotografer måske ikke forstår meningen med. Hvis man vil have et Leica M, er den almindelige udgave det bedste valg og koster også mindre end en de eksklusive udgaver.

Som Leica M-A Titan afgjort hører til.

(Foto: Leica)

Kameraet og den medfølgende APO-Summicron-M 50 f/2 ASPH er lavet i titanium, og alting er fuldstændig analogt med manuel fokus og det hele. Rigtig old school.

Læs også Leica lancerer drømmekamera Leica M11 kan være det kamera, entusiasterne har ventet på.

Filmoptrækket foregår på den gamle måde, ligesom tilbagespoling af filmen sker manuelt. Det samme gælder eksponeringen, som man faktisk skal tænke sig om for at bruge.

En udfordring eller ej, alt efter omstændighederne. For de samlere, der parkerer kameraet på en hylde, vil det næppe være en aktuel problemstilling. Heller ikke for fotografer, men af helt andre årsager, selvfølgelig.

(Foto: Leica)

Kameraet kommer med en lige så eksklusiv Leica APO-Summicron-M 50 f/2 ASPH med manuel fokus, blændering og et design, der minder om udgaven fra 1956.

Læs også Se mere med sort-hvid Før farvefilm fandtes der kun sort-hvid. Her er det digitale kamera, der ikke tager farvebilleder.

M-A Titan laves kun i 250 eksemplarer og leveres i en særlig præsentationskasse med indvendigt fór af sort silke. Serienummeret er indgraveret på både kameraet og det medfølgende objektiv.

(Foto: Leica)

Prisen er opgivet til 20.000 euro, og udvalgte forhandlere står garanteret klar til at tage imod din bestilling. Men kun hvis du skriver under på, at du rent faktisk vil bruge kameraet.

Nej, det er gas. Men prisen er god nok.

Les videre
Exit mobile version