TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Leica M-A Titan laves kun i 250 eksemplarer

Hvis du elsker analog fotografering, er Leica M-A Titan måske noget for dig.

forfatter
Publiceret 11/06/2022 - 13:26

Man kan altid regne med, at Leica laver en eksklusiv version af et M-kamera, som samlere elsker, men som fotografer måske ikke forstår meningen med. Hvis man vil have et Leica M, er den almindelige udgave det bedste valg og koster også mindre end en de eksklusive udgaver.

Som Leica M-A Titan afgjort hører til.

10372 Leica M A Titan Set front RGB 2048x1383 1
(Foto: Leica)

Kameraet og den medfølgende APO-Summicron-M 50 f/2 ASPH er lavet i titanium, og alting er fuldstændig analogt med manuel fokus og det hele. Rigtig old school.

Læs også Leica lancerer drømmekamera Leica M11 kan være det kamera, entusiasterne har ventet på.
Leica M11 HF Ambient19

Filmoptrækket foregår på den gamle måde, ligesom tilbagespoling af filmen sker manuelt. Det samme gælder eksponeringen, som man faktisk skal tænke sig om for at bruge.

En udfordring eller ej, alt efter omstændighederne. For de samlere, der parkerer kameraet på en hylde, vil det næppe være en aktuel problemstilling. Heller ikke for fotografer, men af helt andre årsager, selvfølgelig.

10372 Leica M A Titan Set back RGB 2048x1380 1
(Foto: Leica)

Kameraet kommer med en lige så eksklusiv Leica APO-Summicron-M 50 f/2 ASPH med manuel fokus, blændering og et design, der minder om udgaven fra 1956.

Læs også Se mere med sort-hvid Før farvefilm fandtes der kun sort-hvid. Her er det digitale kamera, der ikke tager farvebilleder.

M-A Titan laves kun i 250 eksemplarer og leveres i en særlig præsentationskasse med indvendigt fór af sort silke. Serienummeret er indgraveret på både kameraet og det medfølgende objektiv.

10372 Leica M A Titan Set top RGB 2048x1383 1
(Foto: Leica)

Prisen er opgivet til 20.000 euro, og udvalgte forhandlere står garanteret klar til at tage imod din bestilling. Men kun hvis du skriver under på, at du rent faktisk vil bruge kameraet.

Nej, det er gas. Men prisen er god nok.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Optag god lyd i marken DJI Mic lover kabelfri studielyd i knaphulsmikrofoner.
En helt speciel zoom Sonys nye normalzoom er usædvanlig.
Den fedeste zoom, vi har set 10x ultra-telezoom til fuldformat.
Lumix S5II og S5IIX: Kompakte fuldformatkameraer, vi savler over Panasonics kompakte fuldformatkamera Lumix S5II kan endelig filme med fasebaseret autofokus. S5IIX giver yderligere heftige videofunktioner.
Guide til analoge kameraer At fotografere analogt er enormt populært. Her er de kameraer, vi anbefaler.
Følg Lyd & Billede