Lækre Leica-kompakte

Paul Smith har farvelagt X2-kameraet, og Leica kommer desuden med to ambitiøse kompaktkameraer til krævende fotografer.

Muntre farver ser ofte malplacerede ud på et kamera, men Leica har været kongen af smagfuld farvesætning. Om de lykkes denne gang, er endnu uvist. Men samarbejdet med den engelske designer Paul Smith har givet kompaktkameraet X2 nogle festlige farvekombinationer.

Leica X2 ”Edition Paul Smith” leveres med orange topplade, gulgrøn bundplade og er betrukket i skind med British Racing Green.

Klassiske Paul Smith-farver altså.

Her kan du se en video med Paul Smith, som fortæller om X2-projektet.Og med muntre detaljer som denne:X2 leveres med en pudseklud mærket ”Paul Smith for Leica”, Paul Smith-designet emballage, skulderrem og bæretaske i kalveskind og vil koste 20.000 kroner, når det kommer i butikkerne i oktober. Men det sker kun i 1.500 eksemplarer.

Skulle Paul Smiths design ikke falde i din smag, har Leica en egen à la carte-menu til X2, hvor man selv kan kombinere farver på tre forskellige designversioner og bestille kameraet med en personlig gravering. Da koster X2 15.000 kroner. Men Leica har andet at byde på såsom V-Lux 4 med 12 MP og 25-600mm zoom. Et kamera godt egnet til rejse da det har så stor zoomrækkevidde. Det spejlreflekslignende design til trods, V-lux 4 er et kompaktkamera, dog et avanceret et, prissat til 6.495 kroner og tilgængelig i november. Akkurat som V-Lux4 er D-Lux 6 baseret på et donorkamera fra Panasonic (Lumix LX7) og har samme lysstærke 24-90mm zoom med f1.4-2.3 som største blændeåbning.

D-Lux 6 med 12 megapixels, råfiloptagelse, HD-video og mekanisk blændering koster 5.995 og leveres som V-Lux4 med en fuld version af billedredigeringsprogrammet Adobe Photoshop Lightroom 4 inkluderet i prisen.

Les videre
Exit mobile version