Hurtige kompakte

Casios nye duo tager automatisk flere billeder i hurtig rækkefølge, således at du kan vælge det bedste efterfølgende.

Små kameraer går der 13 af på dusinet, men Casios kameraer har udmærket sig ved meget god batteritid og hurtig reaktionsevne. Det gælder også for Exilim EX-ZR700 og ZR400 til henholdsvis kr. 2.499 og kr. 1.999.

For eksempel kan Triple Shot-funktionen tage tre billeder i serie på én gang, når du trykker på udløseren, således at du ikke går glip af et pletskud.

ZR700 har 18 x zoom fra 25 mm vidvinkel med billedstabilisator, og begge kameraer har fået Casios nye EXILIM Engine HS III billedprocessor med to processorkerner. Som er i stand til at vise billederne, du netop har taget, på skærmen i et lille hjørne, mens resten af skærmen er fri til at vise søgerbilledet, så du er klar til at tage næste billedede.

Kameraet kan også tage billeder i 6 bps serieoptagelse eller helt op til 30 billeder/s med AF-CS kontinuerlig autofokus under serieoptagelse, og begge kameraer kan bruge FlashAir hukommelseskort, med trådløs overførsel af billeder til en smartphone eller tablet.

Batteritiden på ZR700 er opgivet til 470 eksponeringer per opladning, og ZR400, som har kortere 12,5 x zoom fra 24 mm vidvinkel, kan tage op til 515 billeder per opladning.

Les videre
Exit mobile version