Endnu nemmere billedredigering

Med nye funktioner og en bedre brugergrænseflade, skal Adobe Elements 11 være både mere anvendeligt og nemmere at bruge.

Billed- og videoredigering er højaktuelt i disse tider, hvor milliarder af folks billeder og tusindvis af videoer skal gennemredigeres, før de uploades eller udskrives.

Adobes Elements pakke med Photoshop Elements til billedredigering og Premiere Elements til videoredigering har gennemgået en synlig opgradering.

Blandt andet findes der flere automatiserede funktioner i Premiere Elements 11 og i lighed med Photoshop Elements 11, har det fået en meget mere overskueligt og selvforklarende brugerflade på skærmen.I Photoshop Elements 11 er der lagt flere hurtigfix ind, som med et museklik kan forbedre billeder, som er under- eller overeksponerede, uskarpe eller blege.

Pakken med både Photoshop Elements 11 & Premiere Elements 11 koster 1.162,50 kroner, men man kan købe Photoshop Elements 22 eller Premiere Elements 11 separat for 775,00 kroner.30 dages prøveversion af Photoshop Elements 11 kan downloades her.

Mens 30 dages prøveversion af Premiere Elements 11 kan downloades her.

Se nyhederne i Photoshop Elements 11 her:

Les videre
Exit mobile version