Nyhed

Capture One Pro bliver hurtigere

Mærkbart hurtigere på Mac med M1-processor.

15 2 Campaign Blog Top

15 2 Campaign Blog Top

Når software opdateres, handler det sædvanligvis om mindre rettelser, lidt ændret funktionalitet og bedre ydelse. Hos Phase One, der udvikler billedredigering for viderekomne i form af Capture One, har man også indarbejdet den øgede ydelse fra Apples M1-processorer. Som bruges i alle Mac’er siden 2021.

Grundlæggende funktioner som f.eks. åbning af billeder, rendering og masker skal være mærkbart hurtigere. Fotografer, der bruger kameraer med Fujifilms X-Trans CMOS-billedsensor, burde ligefrem mærke en 100 procent forbedring i ydelsen.

Keystone (linjekorrektion) har fået en ny værktøjspalet, der skal være meget nemmere og hurtigere at arbejde med. Der er også lavet forbedringer på beskæringspaletten, som er blevet mere intuitiv, ligesom auto-rotation er forbedret, og undermenuen (Drop-down Menu) har fået et mere overskueligt design, der giver et bedre overblik.

Nu kan man også vælge, hvordan billederne skal sorteres under import, og live-sessions, hvor man inviterer andre, såsom en kunde, til at gennemgå billeder, er blevet forlænget til 14 dage.

Capture One Pro kan findes her, og man kan downloade en prøveversion, før man køber.

Les videre
Exit mobile version