Nyhed

Capture One for iPad på vej

Endelig kommer Capture One billedredigering til iPad.

C ONE iPad e1646911292277

C ONE iPad e1646911292277

Man har kunnet redigere billeder på iPad og iPhone i mange år. Her mener jeg ikke med Apples grundlæggende billedforbedring, som er medfødt, men i apps som Lightroom, Affinity Photo og Pixelmator.

Derfor har mange fotografer, der f.eks. bruger Lightroom, ofte en iPad med Lightroom og en Apple Pencil til billedbehandling med sig. Det fungerer faktisk glimrende, er vores erfaring.

Læs også Finere farver og mindre billedstøj Capture One 20 er opgraderingen, du bare må have.

Det gør arbejdsflowet nemmere, når man kan uploade billederne til iPad – eller iPhone, for den sags skyld – og lave redigeringsarbejdet i marken, så at sige. Men det har ikke været muligt med mange fotografers foretrukne software, Capture One.

(Foto: Capture One)

Det bliver det imidlertid snart, for Capture One kommer til både iPad og iPhone, og her taler vi ikke om en light-version af Capture One, men en næsten fuld version, hvis brugerflade er tilpasset en meget mindre skærm, end man normalt har i et fotostudie.

Capture One for iPad vil også fungere sammen med Capture One Live, så flere kan arbejde på de samme filer, og en betaversion forventes allerede til april.

Mere info: captureone.com

Les videre
Exit mobile version