Tips

TV-serie- og filmtips: Sommerferien

Tre ugers sommerferie, men hvad skal du se for at hygge dig og slappe af?

Top Gun Maverick 11 scaled 1

Top Gun Maverick 11 scaled 1

Blev dine ferieplaner saboteret af SAS-strejken, eller drukner du i regn i sommer? Eller måske ønsker du bare et lille afbræk fra overfyldte badestrande, klistrende solcreme og skrigende unger?

Det er uden tvivl dejligt med sommersol, dovne dage, summende bier og en svalende dukkert – gerne efterfulgt af grillmad og en kold øl (eller tre) på terrassen. Men selv med eviglange skandinaviske sommerdage kan det være godt at krybe sammen i sofaen, trække gardinerne for og se en letfordøjelig serie eller romantisk komedie en sen sommeraften.

Læs også Helt ny trailer til House of the Dragon! HBO har netop udsendt en ny trailer til den kommende Game of Thrones prequel-serie.

L&B har taget et lille tilbageblik på nyere serie- og filmanmeldelser samt noget gammelt guld fra arkivet, som formodentlig vil sikre familiehyggen sommeren igennem.

Hvad enten du har en forkærlighed for romantisk drama eller foretrækker action, så findes der en serie eller film til at skabe den helt rette sommerstemning.

 

Der udgives næsten 200 serie-episoder og film hver måned fra de syv (Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, HBO Nordic, Apple TV+, Paramount+, Viaplay) førende streaming-tjenester!

Les videre
Exit mobile version