Nyhed

Du bestiller, vi leverer!

Det nyeste nummer af Lyd & Billede er på gaden, og nu behøver du ikke forlade dit hjem for at købe det.

(Foto: Peter Gotschalk)

Har du lyst til i ro og mag at læse om verdens bedste smart-højttaler eller markedets vildeste monstermobil? Så er den nyeste udgave af magasinet Lyd & Billede lige noget for dig.

Vi har spækket 84 sider med tests og guides. Bl.a. kan du læse, hvordan du gør det bedste TV-kup lige nu, mens redaktionens Apple-ekspert fortæller dig, hvordan du vælger den helt rigtige MacBook, der passer lige netop til dine behov.

Vores filmanmelder har set de nyeste film og tv-serier, bl.a. Netflix-filmen Marriage Story og den vilde Amazon-serie Hunters om nazi-jagende jøder i 70’ernes USA, mens vores in-house hi-fi-nørder bl.a. har testet fem trådløse hovedtelefoner, der kan købes for små penge.

Sådan bestiller du Lyd & Billede til gratis levering via BladPortal. dk. (Foto: Peter Gotschalk)

Bestil det nye magasin og få gratis levering

Du behøver slet ikke gå uden for en dør for at få fat i dit yndlingsmagasin. Vi har nemlig lavet et samarbejde med BladPortal.dk, hvor du kan købe dit Lyd & Billede hjemme fra stuen.

Bladet bliver så leveret gratis lige til døren. Der er ingen binding og intet abonnement – og du kan betale med Mobile Pay.

Køb det nyeste magasin med gratis levering HER, eller hop på cyklen og køb det i den nærmeste kiosk – bladet er på hylderne nu!

Les videre
Exit mobile version