Nyhed

Lego fremviser “Halloween-PC” bygget af 20.000 klodser

Med Halloween lige om hjørnet, afslører Lego deres hidtil mest skumle (?) bygningsværk.

Et PC-kabinet bygget af Lego-klodser? Ja, så har vi set dét med! I anledning af Halloween d. 31. oktober 2022, har Lego lavet deres egen gaming-PC, nærmere bestemt et ‘rædselskabinet’…

Gaming-PC bygget af 20.000 Lego-klodser

Halloween-PC’en er lavet som et gigantisk spøgelseshus: Uden at vi kan påberåbe os at være Lego-eksperter (!), ser det ud til at være inspireret af Lego-sættet Haunted House #10273 – hvor denne udgave blot er væsentlig større og dyrere.

Halloween-PC’en består af ikke færre end 20.000 klodser, og er fuld af fæle lumskheder på indersiden, udover at være hardware i absolut topklasse. Grafikken håndteres af et NVIDIA GeForce RTX 3090, mens hovedprocessoren er en 16-kerners Intel i9-12900KF. Lego har desuden udstyret rædselskabinettet med vandkøling, så de højtydende komponenter kan holde sig kølige under krævende spilleseancer. Der sidder blandt andet en kæmpe edderkop i vandtanken.

Men kan man købe den…?

Lego PC’en er nok først og fremmest et PR-stunt for at markere Halloween, og det er næppe sandsynligt at Halloween-kabinettet sættes til salg. Men det kan muligvis inspirere nogen til at bygge noget lignende?

Du kan få et glimt af PC’en i denne video, som Lego for nylig postede på Instagram:

Les videre
Exit mobile version