Nyhed

HP Envy og HP Pavilion får AI-forbedringer

Vælg mellem AI-processorer fra Intel og AMD.

HP Pavlion Aero 13,3" er i følge HP den letteste AI-laptop til hjemmebrug. (Foto: HP)

Også HP har nu opdateret sine bærbare med nye processorer med indbyggede AI-funktioner (NPU). Det gælder produktserierne Envy og Pavilion

De nye funktioner inkluderer HP Smart Sense og Windows Copilot. Derudover er der også en AI-mødeassistent gennem en 30-dages prøveperiode med Otter.ai.

HP Pavilion-serien

Pressemeddelelsen fra HP lover, at HP Pavilion “kombinerer premium fuktioner med customizable performance for maksimal værdi.” Hvad det helt præcis skal betyde, må stå hen i det uvisse. Men det er nok noget i retning af, at PC’erne er ret fleksible og virker ret godt.

Mere klart står det, at Pavilion-maskinerne har skærme i 16:10-format og lang batteritid. HP Pavilion Aero 13,3” skulle desuden være verdens letteste laptop til privat brug med AI-funktioner. Takket være et magnesium-aluminiumskabinet er vægten undet 1 kg. Der er også en 16″ model i serien. Den fås i to versioner, én med en Intel Core-processor og en med en AMD Ryzen.

HP Envy-serien

De nye HP Envy 14″ og 16″ er 2-i-1 bærbare. Begge modeller findes i to versioner, en med en Intel Core-processor og en med en AMD Ryzen-processor, og kan klare hele dagens arbejde med op til 17 timers batterilevetid. HP lover, at både tastatur og touchpad er forbedret.

Hvis du virkelig vil vække naboernes misundelse, findes også HP Envy 17,3″. Trods størrelsen er batteritiden op til ni timer.

<
>
Pavilion Aero 13,3". (Foto: HP)

Pris og tilgængelighed

HP Pavilion Aero 13,3″ er tilgængelig i juni til en startpris på 8.999 kroner.
HP Pavilion 16″  kommer i maj. Prisen begynder ved 6.999 kroner.
HP Envy x360 14″ kommer i maj. Både for Intel- og AMD-processorer starter prisen på 8.999 kroner.
HP Envy x360 16″ kommer også i maj. Og her starter prisen for begge versioner på 9.999 kroner.
HP Envy 17,3″ har ikke fået nogen officiel pris og salgsdato endnu.

Les videre
Exit mobile version