Nyhed

Tesla supercharger

I løbet af året, siger Elon Musk, men afslører ikke hvor.

Du har sikkert set dem, Teslaer på rad og række, der oplader på Teslas mange superchargere. Lidt længere væk er der en lang kø af andre biler, som venter på at oplade på en håndfuld ladestationer. Det kan hurtigt ændre sig, eller i hvert fald i løbet af 2021, for Tesla åbner for, at andre bilmærker end deres eget kan lade på superchargerne.

Elon Musk afslørede som vanligt nyheden på Twitter, men om det betyder, at du også kan lade på Teslas opgraderede superchargere med op til 300 kW, vides endnu ikke.

Musk har endnu ikke sagt meget mere, end at Tesla har bekræftet over for norske myndigheder*, at de vil åbne for, at andre bilmærker kan lade på deres supercharger-ladenetværk.

I et tweet fra 24. juni siger Musk, at det i Norge bliver før september 2022, men senere siger han i løbet af 2021, og at det gradvist også gælder for superchargere i alle andre lande.

Tesla har over 25.000 superchargere på 2.700 ladestationer, og i elbillandet Norge har Tesla superchargere over hele landet, fra nord til syd.

*Norske myndigheder giver kun støtte til udbygning af ladenetværk, som er åbne for alle bilmærker.

Les videre
Exit mobile version