Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

TEST: Corsair Virtuoso RGB Wireless SE

Hi-fi-lyd i luksusindpakning

Corsairs voksenmodel er lækker og stilfuld som en luksusbil.

Publiceret 28/11/2019 - 12:06
Corsair Virtuoso RGB Wireless SE
John Alex Hvidlykke

Corsair er en kendt producent af gaming-tilbehør. Med Virtuoso RGB Wireless SE har de dog skruet ambitionsniveauet flere takker op. Hovedbøjlen og bøjlerne til ørekopperne er af kraftigt, børstet aluminium. Hovedbøjlen er foret med tykt, blødt kunstlæder, og kunstlæder-ørepuderne på de store, runde ørekopper er tykke og lækre. I æsken finder man også en stor, quiltet bæretaske. De aftagelige kabler er lækre og betrukket med flettet stof for at undgå filtring.

Luksusfølelsen fortsætter heldigvis, når man tager headsettet på. Og selv om logoet på hver ørekop lyser op i RGB-farver, er det tydeligt, at SE-udgaven af Virtuoso RGB er tiltænkt et voksent publikum.

Corsair Virtuoso RGB Wireless SE er naturligvis trådløst (selv USB-adapteren er designlækker), men kan også bruges kablet. Både analogt og digitalt, takket være den indbyggede DAC i headsettet.

Corsair skriver “High-Fidelity Gaming Headset” på pakken – og det har de fuldkommen ret i! Flere i testen har en lydkvalitet, der nærmer sig “civile” hovedtelefoner. Men få på en så overbevisende måde som Corsair.

Styre-softwaren iCue kan bruges til at styre lyseffekter, opdatere firmware og equalize frekvensgangen. Det skal man dog kun gøre, hvis den rene lyd ikke behager ørerne.

Konklusion

Corsair har virkelig gjort deres bedste med specialudgaven af Virtuoso-headsettet. At tage det på er som at sætte sig til rette i den læderbetrukne kabine i en luksus-BMW. Luksusfølelsen fortsætter, når man tager det i brug. Både hvad angår lydkvaliteten, der er fremragende, og antallet af funktioner og muligheder. Hvis du synes, at gaming-udstyr skal være sejt, er dette ikke svaret. Men sætter du pris på luksus og kvalitet, kan det ikke gøres bedre til prisen.

Karakter
Corsair Virtuoso RGB Wireless SE

Lyd & Billede mener

Trådløs forbindelse. Virkelig behageligt at have på. Fantastisk lydkvalitet. Kun for voksne: Det ser ikke sejt ud. Stil har det til gengæld i overmål.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Proffer behøver ikke at betale mere

Hovedtelefoner for musikelskere

En anderledes Sound Blaster

Et endnu bedre Utopia?

For dælen, sikke kræfter!

Her har JBL tænkt på alt

Scroll to Top