Search
Generic filters

: Sony MDR-ZX770BN

Kompliceret kedsommelighed

Småtrist design og uengagerende lyd parret med besværlige funktioner.

Lyd & Billede mener

Lav pris i betragtning af, at de har støjreduktion. Rigtig god batterilevetid. Sidder behageligt takket være store ørekopper.
Byggekvalitet og design imponerer ikke. Svært forståelige funktioner med bøvlet betjening. Lyder lige så kedeligt, som de ser ud.

Sony MDR-ZX770BN

 • Type: Over-ear
 • Tilslutning: Bluetooth aptX + AAC, AUX
 • Mikrofon: Ja
 • Batteritid: 13-19 timer
 • Vægt: 245 g
Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris 1300 kr

Disse hovedtelefoner fra Sony vinder ingen priser for deres design, der virker meget business-agtigt og lidt trist. De virker heller ikke særlig eksklusive med meget plastic og synlige skruer. Funktionelt design, kan man måske kalde det.

(Foto: Producent)
(Foto: Producent)

Holdbarheden på lang sigt forekommer lidt tvivlsom, så man skal nok passe godt på dem. Men desværre medfølger der kun en stofpose, så de er ikke beskyttet ved transport. Desuden kan de ikke foldes sammen, så de fylder en del i tasken. Fås enten helt sorte eller med blå detaljer.

Der er ganske mange knapper, men de vigtigste til at skifte sang og pause musikken samt volumenkontrollen er i det mindste lette at finde og betjene på en forståelig måde. Derimod er der tre indstillinger til støjreduktionen og tre forskellige lydindstillinger, men der står ingen steder, hvordan man skifter imellem dem, eller hvad forskellen er.

Takket være de store kopper trykker puderne ikke på ørerne, så MDR-ZX770BN sidder i det mindste behageligt. Vi er også imponeret over batterilevetiden, især uden støjreduktion.

Desværre er lyden lige så kedelig som designet. Selv om der ikke er noget direkte galt med basgengivelsen, så mangler den snert og kunne have været kraftigere, så det lød mere fængende. De kan heller ikke spille specielt høj, hvilket bidrager til det triste indtryk.

Lydbilledet er dog rimelig afbalanceret, så der er ikke nogen bestemt genre, de passer bedre til end andre. Men generelt lyder de tilbageholdende og har ikke det store, åbne lydbillede, som man kunne forvente af så velvoksne hovedtelefoner.

 

annonce

Konklusion

Det er lidt svært at gætte, hvilken målgruppen Sony har tænkt, at MDR-ZX770BN skal passe til. På den ene side er designet meget strikt, og de har støjreduktion, så man kunne tro, at de var til forretningsrejsende. På den anden side er prisen presset ned, og der er sparet på materialerne, så de virker billige. Men unge mennesker ville aldrig købe så kedelige hørebøffer, der ovenikøbet har en lyd, som ikke fænger.

annonce

Selv om enkelte funktioner imponerer, kan vi alt i alt ikke anbefale dem.

Kommenter

Skriv et svar

  Også i denne test:
  Beats Studio Wireless - Bastunge og seje
  Selv om ledningen er forsvundet, lyder Beats Studio nærmest bedre end før.
  Plantronics BackBeat PRO - Klodsede, men mange funktioner
  Kongen af trådløs kommer til deres ret på kontoret snarere end på flyet.
  Sennheiser Momentum On-Ear Wireless - Kompakte og trendy
  Momentum fejrer nye triumfer, men størrelsen passer ikke til alt for lange rejser.
  Bang & Olufsen BeoPlay H8 - Stilhed på første klasse
  Stilige og luksuriøse hovedtelefoner med god lyd – men BeoPlay H8 koster også derefter.
  JBL Everest Elite 700 - Stilfuld tilpasning
  Everest Elite er flotte hovedtelefoner med gode indstillingsmuligheder, der giver god lyd overalt.
  Denon AH-GC20 - Solide og kraftfulde
  Med kraftig aluminiumbøjle og kompetent støjreduktion er Denon en pålidelig rejsekammerat.
  Samsung Level On Wireless - Smarte og vellydende
  Overraskende sofistikerede hovedtelefoner med neutral lyd og smarte funktioner.

  Læs også

  På udkig efter en storskærm til en fornuftig pris? Så kommer Sony XH8096 som kaldet.
  BMW i8 er ingen Tesla. Den er meget federe!
  De, der netop har bestilt funklende ny Audi e-tron uden at sætte kryds ved et Bang & Olufsen-lydanlæg, må tilgive os, når vi siger: Au, au, au!
  Yamaha viser tydeligt, hvorfor de behersker high-end bedre end de fleste, med en pladespiller, der river konventionerne ned og går sine egne veje.
  De små Klipsch-højttalere slår soundbars i forhold til spilleglæde og lydtryk og virker lige godt på tv’et som på mobilen.
  OnePlus Nord er blevet markedsført, som var mobilen ensbetydende med Jesu genkomst. Det er den ikke, men mindre kan også gøre det.
  Bose Frames holder UV-strålerne væk, samtidig med at de sender luftige musikalske toner direkte ind i dine øregange. Er det sommerens sejeste gadget?
  Vanmoof S3 og X3 er de to nyeste elcykel-modeller fra en hollandsk virksomhed, som mener, at deres smarte og internetopkoblede cykler er fremtidens mobilitet.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Timekettle M2

  Vejl.pris 800 kr Din egen tolk direkte i øret

  HiFiMAN HE-1000se

  Vejl.pris 27650 kr Det rene vanvid – men åh, så dejligt!

  Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

  Vejl.pris 2750 kr Sved og løb kabelfrit med B&O

  JBL Live 300TWS

  Vejl.pris 1199 kr Prop hi-fi i øret
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.