Samsung Galaxy Buds2 Pro

Bedst til Samsungs mobiler

Samsungs bedste hørepropper er okay, men Pro-modellen er ikke den dobbelte pris værd.

Samsung Galaxy Buds2 Pro SPREAD

(Foto: Geir Gråbein Nordby)

Samsung Galaxy Buds2 Pro er et par meget runde hørepropper, som er anbragt i et ret kompakt etui, der ikke optager meget plads.

Dobbelte drivere i hver høreprop, en 10 mm til basregistret og en 5,3 mm til klarere diskant, er designet til at forbedre dynamikken. Aktiv støjreduktion og klassens måske bedste vandtæthed (IP57) betyder, at de kan bruges i en række barske miljøer.

Hvis du har en nyere Samsung Galaxy-telefon, Samsung Seamless audio codec, skulle hørepropperne understøtte 24-bit lydkvalitet. I testperioden har journalisten kun haft adgang til Google Pixel 7 Pro og en iPhone, og har derfor ikke kunnet teste dette.

Samsung-Galaxy-Buds2-Pro-black-2
(Foto: Samsung)

Der er mange funktioner i Galaxy Wear-app’en, som desværre kun er tilgængelig på Android-platformen. Vælg, om du vil have omgivende lyd under opkald for at høre din egen stemme. Du kan teste høreproppernes pasform og vælge, om opkald skal sendes gennem hørepropperne, hvis de sidder i øret, og gennem telefonens højttaler, hvis hørepropperne er taget ud.

Støjreduktionen fungerer godt, men den ændrer også lyden af musikken. Nærmere bestemt bliver bassen mere skinger. Med EQ indstillet til Normal synes jeg faktisk, at det lyder bedst med støjreduktionen slået til.

Læs også TEST: Samsung Galaxy Buds2 Samsung Galaxy Buds2 gør meget rigtig godt og har en god, fyldig lyd – og for brugere af Samsung-mobiler lyder de endnu bedre.

Jeg ville stadig gerne kunne indstille EQ’en selv, men i stedet er man låst fast til seks forudindstillinger.

Buds2 Pro, som kan oplades trådløst, har 360-graders lyd, men det gør ikke den store forskel.

(Foto: Samsung)

Lyden fra Samsung Galaxy Buds2 Pro

Grundlæggende synes jeg, at lyden er bedst, hvis støjreduktionen er aktiveret, selv om det også reducerer dynamikken. Hvis du slår den fra, bliver bassen for tynd. Men sæt EQ til Soft i app’en, så kommer bassen tilbage. Bass boost kan også vælges, men det er for højt efter min mening.

Uanset hvordan du justerer den, er lyden aldrig bedre end “god nok”. Hørepropperne laver ikke de store fejl, men dynamikken er aldrig overvældende, basrytmerne er på en eller anden måde ikke stramme nok, og en lilletromme smækker ikke helt, som den skal.

Hvor andre hørepropper kan lyde lidt hårde i visse toneområder, gør Samsung det ikke. Men de formår heller ikke at engagere som flere af deres konkurrenter. Herunder OnePlus Buds Pro 2, som er endnu billigere, men stadig har en betydeligt bedre opløsning i musik.

(Foto: Samsung)

Konklusion

Der er flere positive ting at sige om Samsung Galaxy Buds 2 Pro. De har både støjreduktion og omgivelseslyd, og app’en – som kun er tilgængelig til Android – har masser af muligheder.

Lyden er altid behagelig, og både instrumenter og vokaler bevarer deres klanglige karakteristika.

Problemet med Samsung-sættet er, at det heller aldrig lyder spændende. Man er så optaget af at lande sikkert på begge fødder, at man aldrig tør tage chancer. Det er meget svært at elske noget, som aldrig formår at provokere.

Buds2 Pro er fine, men de almindelige Buds2 er et meget bedre køb.

Læs videre
Exit mobile version