Da vi testede Marshall Mid Bluetooth, kunne vi godt lide, at de var så bærbare og ikke så højlydt rockede som Marshall Major II BT. Det er egenskaber, der burde passe til rejsehovedtelefoner, og nu får vi så Marshall Mid ANC. ANC står for Active Noice Cancellation. Den lidt højere pris kan let forsvares både med støjreduktionen og med, at man nu får et lækkert, læderagtigt vinyletui til transport. Dog ingen flyadapter.
Af udseende ligner de Mid i forvirrende grad, men med lidt færre bronzefarvede detaljer. Hvilket nok ser lidt mere professionelt ud på flyet. Men der er ikke nogen, der ikke kan se, at man hører rock’n’roll. I hvert fald ikke nogen, der har været til en koncert med de ikoniske søjler af Marshall-forstærkere.
Konstruktionen er tillidsvækkende med bøjler i metal og ledninger, der ikke udsættes for træk. Polstringen er god, men de klemmer mod ørerne, hvilket er et problem ved lange flyrejser.
De fleste funktioner styres med en lille joystick-knap på den ene ørekop. Et tryk for at pause eller besvare opkald, frem og tilbage for at skifte sang og op eller ned for at, ja, skrue op eller ned. Logisk og nemt at huske. På denne model er der også en knap på den anden ørekop til at tænde eller slukke for støjreduktionen. Man kan også dele sin musik med sidemanden, hvis vedkommende sætter sin ledning i stikket på den ene ørekop.
Mid ANC mangler den karakteristiske højlydte rock-sound fra Major 3 Bluetooth, som man forventer af mærket. Det gør på den anden side, at de duer til flere typer musik. Lyden er dog langtfra neutral, så det virker stadig medrivende. I hvert fald så længe man ikke aktiverer støjreduktionen, for så mister musikken energi og lyder trist og indelukket. Støjreduktion er heller ikke nær så god som på Bose eller Sony.
Konklusion
Hvis man vil skille sig ud fra forretningsmændene på flyet, er Marshall et tillokkende valg med deres rockagtige udseende. Lyden er også mere medrivende end på mange hovedtelefoner, men ikke lige så bombastisk som på andre Marshall-hørebøffer. Og den bliver mere tam, når man aktiverer støjreduktionen, for så lyder det fladt. Samme støjreduktion er okay, men langtfra i topklasse.
Det værste er dog, at de klemmer mod ørerne, så man ikke gider have dem på en hel flyvetur. Men i bussen og på kontoret fungerer de fint.
Lyd & Billede mener
Glimrende batterilevetid. Praktiske og nemme i brug. Fungerer nu til de fleste genrer. For meget tryk på ørerne ved lange flyvninger. Middelmådig støjreduktion.
Vejl. pris 2200 kr
Specifikationer
- Type: On-ear, lukkede, trådløse
- Tilslutninger: 3,5 mm, Bluetooth, aptX
- Betjening: Joystick-knap
- Mikrofon: Ja
- Drivere: 40 mm
- Frekvensområde: 20 Hz – 20 kHz
- Batteritid: 20-30 timer
- Vægt: 208 g
- Web: marshallheadphones.com
Også i denne test:
5 trådløse hovedtelefoner med støjreduktion
Beoplay H9i
Stram og klar lyd fra B&O Play
Bedre design, lyd og støjreduktion, siger de selv. Men er H9i nu også bedre end forgængeren?
Pioneer SE-MS9BN
Vellydende og behagelige
S9 Wireless er en omfattende opgradering af S7 og har endelig fået støjreduktion.
Panasonic RP-HD605
Udfordrer referencerne
Panasonics nyeste støjreducerende hovedtelefoner byder på flere positive overraskelser.
Sony WH-1000XM3
Tavse som graven
Flyt dig, Bose. Sony WH-1000XM3 er verdens bedste støjreducerende hovedtelefoner!
Læs videre med LB+
LB+ Total uge
Fuld adgang til alt indhold i en uge
LB+ Total måned
Fuld adgang til alt indhold i en måned
LB+ Total 12 måneder
Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder
- Adgang til mere end 7.500 produkttests!
- Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
- Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
- L&B TechCast – en podcast fra L&B
- Deaktivering af annoncer