: Højttalerduel: Naim Ovator S400 vs Linn Majik Isobarik

Rule Britannia!

De engelske producenter Naim og Linn har begge mange spændende lydprodukter på samvittigheden. Her brager de sammen i en højttalerduel i topklasse.
forfatter

Naim fra Salisbury, England, og Linn fra Glasgow i Skotland har en lang og til dels fælles historie. I 70´erne var det et næsten symbiotisk forhold mellem de to producenter, hvor Naims forstærkere ofte blev demonstreret sammen med Linns højttalere, gerne med en Linn LP12 pladespiller i front. Drømmen for mange britiske hi-fi entusiaster var et komplet Linn/Naim anlæg. Efterhånden gik Naim over til at lave deres egne højttalere og Linn deres egne forstærkere. I dag er de en af de få hi-fi producenter, som tilbyder komplette stereoanlæg inkluderet elektronik, kabler og højttalere. Begge kendetegnes af en mangel på krukkeri og eksotiske materialer, men hellere praktiske, effektive løsninger til at få anlægget til at spille godt i vanskelige lytterum.

Produkter i denne test

Linn Majik Isobarik

Lyttevenlig rockhøjttaler

Linns højttalere er traditionelt ingen rockhøjttalere, men de nye Isobarik-modeller har en bas, det er let at blive afhængig af.

Punchy og præcis dybbas Musikalsk og behagelig lyd
Lidt tynde i mellemtonen

Naim Ovator S-400

Letbenet sværvægter

Højttalerne fra Naim kendetegnes ved sin ekstreme hurtighed og glimrende tonale sammenhæng. Og de behøver ingen stor stue.

Rytmisk mellembas Glimrende tonal sammenhæng Dynamik
Bassen kunne godt have gået dybere Lidt fladt stereoperspektiv
Har du dette produkt?
Giv din karakter.
0 / 6

Your page rank:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også