: Audio Pro Addon T10

Nydelig at se på - dejlig at lytte til

Trådløse højttalere er in, og få lyder så godt som denne. Men vil du have en orange Addon T10?
Lyd & Billede mener
Kraftfuld lyd Stilfuldt design Fås i flere farver
Ingen AirPlay Ingen tonekontrol
Specifikationer
  • USB-opladning
  • 2 x line-indgang
  • Fjernbetjening
Annonce
Annonce
forfatter

De kan noget med højttalere hos Audio Pro. Utallige er de høje karakterer, de har høstet for deres vellydende og prismæssigt overkommelige højttalere. Meget for pengene, ingen tvivl om det. Men efterhånden er konkurrencen spidset til, og man er nødt til at se sig om efter nye markeder. Såsom trådløse højttalere. Af mange spået til at blive den næste store ting i branchen, og meget tyder på, at flere har forstået det. Men ikke alle lykkes. I hvert fald ikke så godt som Audio Pro.

Addon T10 er en 32 cm bred og kompakt højttaler. Og kun det. Ingen radio. Ingen cd-afspiller. Ingen docking. Kun trådløs. Via Bluetooth, så man kan streame musik fra enhver enhed. Uanset om det er smartphone, tablet eller bærbar.

Højttaleren, som også fås i sort og hvid, kan leveres i en fræk orange matlak med skindbetrukne bærehåndtag, hvilket måske er lige i overkanten for et så gennemført diskret design. Udførelsen er upåklagelig med to analoge indgange på bagsiden, en subwoofer-udgang og et USB-ladestik. Fjernbetjeningen i solid aluminium kan bruges til at styre volumen og slukke for lyden eller strømmen. Nogen form for tonekontrol findes ikke, og den understøtter heller ikke AirPlay. Kun Bluetooth 4.0 med aptX lydoverførsel. Som sikrer den bedst mulige lydkvalitet.

To diskantelementer flankerer en 13 cm mellemtonebas, der sidder i et basreflekskabinet. Som er vinklet bagud for at sprede lyden bedre, som det så fint hedder.

Når du har parret højttaleren med mobilen, er det bare at spænde sig fast. For Addon T10 kan spille højt og gør det med en selvsikkerhed, der får andre trådløse højttalere til at fremstå som udtørrede blomsterbed.

Annonce

Bassen er kraftfuld og potent, og selv hvis du kører volumenkontrollen helt op, holder den digitale forstærker – 2 x 20 og 1 x 40 watt – styr på bassen. Det lyder aldrig hårdt eller skingert fra T10. Men hvor kan den dog spille højt! Med Nick Caves “Stagger Lee” for fuld drøn blev den dystre musik hamret ind i væggene. Alligevel var lydbilledet klart som dagen, og det var ikke noget problem at følge med vokalen.

Mere sart musik som strygerkoncerter af Mendelssohn og klaverkoncerter af Beethoven fungerede over al forventning. Her kunne jeg dog godt have ønsket mig en tonekontrol til at justere klangbalancen en smule, men kun lidt. For højttalerne spiller alle slags musik fænomenalt godt, og er uden tvivl et rimeligt og rigtig godt alternativ til Genevas højttalere.

Addon T10 giver utrolig meget lydkvalitet for pengene. Og er måske den bedste af de mellemstore trådløse højttalere, vi har testet. En version med batteridrift kan blive den ultimative bærbare højttaler, og for dem, der hellere vil have AirPlay, findes der en version kaldet Allroom Air One. Men den fås ikke i orange …

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 39 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
Har du dette produkt?
Giv din karakter.

0 / 5. Antal stemmer: 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Old school-teknologi har aldrig været bedre end i vor tid. McIntosh MC1502 er beviset for dem, der tvivler.
Technics SU-R1000 er noget af det mest unikke, vi har set – og hørt – i high-end-klassen.
Tangents lille trådløse forstærker er perfekt til det lille begynderanlæg i hobbyrummet eller på børneværelset.
Electrocompaniet har opdateret deres phono-trin, men ændringerne er subtile.
Klipschorn fylder 70 i år. Det fejrer vi ved at forvandle vores lytterum til et inferno.
Asus ROG Flow X13 er lige til at proppe i tasken, og den kan også bruges som tablet. Men den har grafikkræfter i sværvægtsklassen.
Tangents lille trådløse forstærker er perfekt til det lille begynderanlæg i hobbyrummet eller på børneværelset.
Det bedste kamera, vi har testet, er kommet i en mere kompakt udgave til en meget lavere pris.
Den nye 2021 Mercedes S-Klasse er fyldt med innovative og kræsne løsninger for både øjne og ører. Vi har brugt nogle dage bag rattet for at se og høre, hvad den nye bil har at byde på!
Med Celestee har Focal overgået, hvad vi troede var muligt for lukkede hovedtelefoner i denne prisklasse.
Skal du have hi-fi på kollegieværelset eller et par fine højttalere til skrivebordet, kommer du langt for små midler her.
JBL Live Pro+ er komplette med aktiv støjreduktion, og selv om de lyder middelmådigt lige ud af æsken, reddes de af en fabelagtig EQ i app’en. Dermed kan de alligevel få klasseledende lyd.
Xiaomi Mi 11 er den første smartphone med Qualcomms nye Snapdragon 888-processor. Det er den mobil, du skal købe, hvis du vil have mest for pengene.
Uanset om du har mulighed for at rejse i påsken eller må nøjes med en tur ud i lokalområdet, bliver oplevelsen bedre med en af disse bærbare højttalere i tasken.
Citroën har formået at elektrificere C4 uden at falde i fælden og har skabt en helt anderledes oplevelse.
Electrocompaniet har opdateret deres phono-trin, men ændringerne er subtile.