: Audio Pro Addon C5

Vellyd til køkkenet

Mindre kraft og lavere pris, men præcis lige så behagelig.
Maj 2017Audio Pro Addon C5
Lyd & Billede mener
Stilig højttaler med fire farvevalg. Mange musikkilder. Korrekt og tiltalende lyd.
Gruppering af højttalere kunne have været mere pædagogisk. Ikke multirum med AirPlay.
Specifikationer

Tilslutning: 3,5 mm, RCA, Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth 4.0
Standarder: AirPlay, Spotify Connect, DLNA
Bestykning: 4” bas, 2 x ¾” diskant
Forstærker: 40 watt klasse D
Frekvensområde: 50 Hz – 20 kHz
Mål: 25 x 13 x 15 cm
Pris: 2.000 kroner
Web: audiopro.com

Annonce
Annonce
forfatter

Addon C5 er på alle måder lillebror i forhold til C10. Den er mindre af format, har en mindre bas-enhed, et noget mindre frekvensområde og den halve effekt. Ligesom storebror fås den i sort, hvid eller grå og desuden i lyserød! Og ligesom C10 har den line-indgange, hvis man vil tilslutte lydkilder med ledning, Ethernet-port, hvis man ikke vil køre trådløst, samt subwoofer-udgang, hvis man vil have ekstra bas. Der er også USB-port til opladning af mobile enheder.

Hvad vi ikke nævnte ved C10, er at begge højttalere har et nyt kontrolpanel på toppen. Der kan man vælge lydkilde: Wi-Fi, Bluetooth, AUX eller Line In. Samt Bluetooth-parring. Rart nok er der også fire hurtigvalgsknapper til at gemme favorit-playlister.

Som ventet er lyden mindre kraftfuld på lillebror. C5 når heller ikke ned i den rigtige dybbas, hvilket til en vis grad begrænser mængden af genrer, den passer til. Men ellers er indtrykket, at lyden er præcis lige så kontrolleret som på C10, så der ikke er noget, der lyder dårligt, uanset hvor meget man presser den.

Konklusion

Med et mindre format og tilsvarende lavere pris end C10 kan lillebror være en mulighed i mindre rum. Eftersom den ikke spiller lige så højt og dybt som storebror, egner den sig ikke rigtig som hovedhøjttaler. Men den kan være et godt alternativ i soveværelset eller køkkenet.

Med det pæne design lader man den gerne stå fremme, og Addon C5 fås desuden i lyserød. Men også den døjer med små betjeningsmæssige kiksere, som forhåbentlig vil blive løst.

Annonce
picture1
<
>
(Foto: Producent)
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 39 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
Har du dette produkt?
Giv din karakter.

0 / 5. Antal stemmer: 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.
Annonce
Annonce

Læs også

De billige trådløse Sound Blaster JAM V2 duer også fint til hjemmekontoret.
At forbedre i forvejen fremragende hovedtelefoner som Focal Clear kan ikke være nemt. Men Focal mener, at Clear MG er bedre på alle måder.
Trådløse hørepropper med Marshall-lyd og app-betjening.
Bare husk at vælge udgaven med stereolyd.
Asus ROG Flow X13 er lige til at proppe i tasken, og den kan også bruges som tablet. Men den har grafikkræfter i sværvægtsklassen.
Tangents lille trådløse forstærker er perfekt til det lille begynderanlæg i hobbyrummet eller på børneværelset.
Det bedste kamera, vi har testet, er kommet i en mere kompakt udgave til en meget lavere pris.
Den nye 2021 Mercedes S-Klasse er fyldt med innovative og kræsne løsninger for både øjne og ører. Vi har brugt nogle dage bag rattet for at se og høre, hvad den nye bil har at byde på!
Med Celestee har Focal overgået, hvad vi troede var muligt for lukkede hovedtelefoner i denne prisklasse.
Skal du have hi-fi på kollegieværelset eller et par fine højttalere til skrivebordet, kommer du langt for små midler her.
JBL Live Pro+ er komplette med aktiv støjreduktion, og selv om de lyder middelmådigt lige ud af æsken, reddes de af en fabelagtig EQ i app’en. Dermed kan de alligevel få klasseledende lyd.
Xiaomi Mi 11 er den første smartphone med Qualcomms nye Snapdragon 888-processor. Det er den mobil, du skal købe, hvis du vil have mest for pengene.
Uanset om du har mulighed for at rejse i påsken eller må nøjes med en tur ud i lokalområdet, bliver oplevelsen bedre med en af disse bærbare højttalere i tasken.
Citroën har formået at elektrificere C4 uden at falde i fælden og har skabt en helt anderledes oplevelse.
Electrocompaniet har opdateret deres phono-trin, men ændringerne er subtile.
Du fortjener den bedste lyd ude på terrassen i påsken. Du skal have dig et par udendørshøjttalere!