Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

: Pinell GO+

Nu med streaming

Endelig findes radiosuccesen Pinell GO med Bluetooth.

Skrevet af / 14/10/2014 - 06:00
Pinell GO+
Lasse Svendsen

Man skal ikke ændre på noget, der virker, siges det. Et mantra, som både fodboldtrænere, bilfabrikanter og elektronikbranchen ofte forsynder sig imod. Hos norske Pinell har de fornuftigt nok ikke gjort noget, der kunne ødelægge succesradioen Pinell GO fra 2013 med DAB+ og FM-radio.

Den nye version erstatter heller ikke originalen, men lanceres som et alternativ for dem, der kan lide designet, lydkvaliteten og ikke mindst batterilevetiden på 24 timer, men også gerne vil have Bluetooth. Så de kan streame musik fra deres mobiltelefon og bruge GO+ som højttaler.

Radioen kommer i fire valgfri farver, men den blanke aluminiumfront og volumenhjulet i sølv er skiftet ud med sortlakeret front og volumenhjul.

Ellers er der de samme tilslutningsmuligheder som på originalen med strømstik og hovedtelefon-udgang på bagsiden, og den skifter automatisk til line-indgangen, når man stikker ledningen ind på siden af radioen. Pinell har dog ændret skærmmenuen for at gøre radioen lettere at bruge, og den har fået ur med vækning og indsovnings-timer.

OLED-skærmen er den samme og er skarp og letlæselig, men kunne med fordel have været endnu lysere for bedre læsbarhed i dagslys.

Ligesom originalen spiller Pinells nye radio godt. Den giver mere end 90 dB lydtryk på maksimum, men så må man også leve med meget forvrængning. Skru lidt ned, og det er stadig højt nok, men lydbilledet er bedre balanceret.

Interessant nok lyder den ikke helt som den originale GO-radio; lyden er mere fyldig med lidt bedre basgengivelse. Man kan justere bas og diskant efter behag, og det gælder også, når man er tilsluttet via Bluetooth. Mellemtonen er klar og behagelig uden den typiske hårdhed, der ofte præger små rejseradioer. Det gør tale klar og tydelig. Og det er endda på DAB+. Skifter man til Bluetooth – som har aptX-understøttelse for bedre lyd – bliver lyden faktisk endnu klarere og mere fokuseret. Det samme gælder, hvis man bruger line-indgangen.

Modtagelsen fortjener også at blive nævnt. GO+ henter radiostationer med lethed, selv uden antennen trukket ud. Det gælder også, når man hører DAB+.

Pinell GO+ er stadig en af de bedste små rejseradioer, og med Bluetooth har Pinell tilføjet den eneste, vi savnede på originalen. Med kombinationen af streaming, nem betjening, over 24 timers batterilevetid og en lydkvalitet, som rager et hoved højere op end de fleste af konkurrenterne, er det ikke usandsynligt, at den også vil blive en succes.

Lyd & Billede mener

Knaldgod lyd uanset lydkilde samt klasseledende batteritid. Den nye Pinell-radio har Bluetooth-streaming, så du kan bruge den som trådløs højtaler til mobilen. Skærmen kunne være mere lysstærk.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Moderne nostalgi

Musikstreameren gør alle fordomme til skamme

Sensationelt god netværksafspiller

Meget godt køb

Silkeblød og organisk lyd

Med lup i rillerne

Musikken flyder på en varm strøm af lyd

En fantastisk musikstreamer – men den koster!

Til stereoanlæg eller hjemmebio?

En CD-spiller for livet

Den bedste budgetstreamer bliver bedre

En helt speciel oplevelse

Scroll to Top