BLACK FRIDAY TILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 50% BARE I DAG! SE TILBUDET HER!

: Withings Home

Withings Home

Et HD-kamera kombineret med mikrofon og en sensor, der måler luftkvalitet, skal sørge for at holde dit hjem sikkert. Eller fungere som babyalarm. Withings Home forbindes til dit hjemmenetværk via Wi-Fi eller Ethernet, og i en app på din smartphone kan du se live-stream fra kameraet (som er på 5 megapixel og ifølge Withings optager video i 1080p Full HD-kvalitet) og sågar zoome ind op til 12x på objekter i billedet, ligesom kameraet også kan se i mørke. Alt dette fra uanset hvor du måtte befinde dig i verden.

(Foto: Producent)
(Foto: Producent)

Kameraet optager også lyd og understøtter tilmed tovejslyd, så du via app’en på din mobil rent faktisk kan føre en samtale med personer, der befinder sig i samme rum som kameraet.

Har du lukket for app’en, modtager du notifikationer, hvis kameraet registrerer en bevægelse eller lyd. Så er det bare at gribe telefonen og kigge på kameraets live-stream for at finde ud af, hvad der foregår.

Og selvfølgelig er der tænkt på sikkerheden. I hvert fald så langt, at du simpelthen kan dreje kameraets runde etui – som er fremstillet af ægte egetræ – så det dækker for kameralinsen. Så er du garanteret fri for, at nogen kigger med, hvis du lige har været i bad og render rundt uden en trevl på kroppen.

Du kan også sikre app’en på din mobil med et kodeord – eller Touch ID på iPhone – så pilfingre, der låner dit kæreste eje, ikke kan spionere mod dit hjem fra din egen telefon, mens du kigger den anden vej!

annonce

Men når nu kameraet filmer hele tiden – også når du ikke lige ser på live-streamen via app’en – hvad sker der så med alle optagelserne? Jo, Withings tilbyder såkaldt Cloud Video Recording, som gemmer op til 30 dages uafbrudte optagelser i skyen. Det lille aber dabei? Det kræver et abonnement og koster i omegnen af 150 kroner om måneden.

Har du ikke lyst til at betale penge for at få dine video-optagelser gemt i Withings’ cloud-tjeneste, så må du nøjes med stillbilleder, som app’en sætter sammen til en animeret time-lapse sekvens, der rækker maksimalt 48 timer tilbage i tiden. Og begivenheder som lyde og bevægelser fra de sidste par timer kan ses i en tidslinje i app’en.

 

Vurdering

Withings Home er nemt at komme i gang med, og det er endnu nemmere at bruge. Men det er lidt lamt, at kameraet ikke kan gemme egne video-optagelser andre steder end i skyen – mod betaling vel at mærke. Især fordi det overblik, du får via app’ens tidslinje eller den animerede time-lapse sekvens fra de sidste 48 timer, ikke er det mest detaljerede.

annonce
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Også i denne test:

  Læs også

  Den integrerede Linn Majik DSM spiller som en drøm og har rumkorrektion plus alt, hvad man har brug for, indbygget.
  De kompakte JBL L82 Classic giver så meget sjov for pengene, at vi udråber dem til bedst i klassen.
  iPhone 12 Pro Max tørrer gulv med konkurrenterne og har det bedste kamera, vi har set hidtil.
  Sonys topspecificerede spilkonsol byder på lynhurtig ydelse og knivskarp grafik – skræddersyet til næste generation af avancerede spil.
  Apple iPad Air og Samsung Galaxy Tab S7+ 5G i drabelig tvekamp.
  Denon har aldrig lavet en bedre surround-forstærker end jubilæumsmodellen AVC-A110.
  Hvis du skifter den gamle strømforsyning ud med en ny, kan det ske, at du bliver lige så overrasket, som vi blev.
  En digital notesblok er en meget bedre idé, end det lyder. Især når den er så god som reMarkable 2.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Ring Video Doorbell 3

  Vejl.pris 1799 kr Concierge til det smarte hjem

  Arlo Audio Doorbell

  Vejl.pris 699 kr Smart dørvogter med særheder

  9 trådløse smart-højttalere

  Vejl.pris kr Stemmen befaler

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.