Search
Generic filters

: Parrot Flower Power

Parrot Flower Power

Seriøst? En kunstig gren af plastic, som kan holde øje med dine blomster? Ja, det er dødelig alvor, og Parrot Flower Power har skam vundet masser af priser – bl.a. CES 2013 Hot Stuff Award og The Best of CES 2013 Popular Science’s Products of the Future.

Og da vi er stort set lige så gode til at slå vores stueplanter ihjel som til at skrive om teknologi, skulle Flower Power da også afprøves. Der hører trods alt mere til et smart hjem end vind, vejr og overvågning.

(Foto: Producent)
(Foto: Producent)

Parrot Flower Power placeres godt og grundigt i jorden ved den udvalgte blomst eller plante, og efter en periode på 24 timer, som sensoren bruger på at analysere sine omgivelser, kan den holde øje med plantens velbefindende – herunder om den trænger til vand, gødning, mere eller mindre lys eller en temperaturforandring.

Det hele styres fra en gratis app til din smartphone, hvor du vil modtage advarsler, hvis planten trænger til det ene eller det andet.

Før du lægger ud, er Flower Power dog nødt til at vide, hvad det er for en slags plante, den skal passe på, men som en hjælp til at finde den rette plante kommer app’en med et indbygget bibliotek med billeder af og informationer om mere end 7.000 forskellige planter.

Flower Power kører på ét almindeligt AA-batteri (og lover at kunne holde i mere end et halvt år) og er også vandtæt, så den kan bruges udendørs.

 

Vurdering

Parrot Flower Power fungerer helt efter hensigten, og for dig, der ikke har grønne fingre, kan den rent faktisk være en stor hjælp og holde liv i dine planter, længe efter at de normalt ville være gået ud.

Eller rettere: … i din plante. For én Flower Power kan i sagens natur kun holde øje med én plante, og det er produktets svaghed. Man skal trods alt have nogle hundrede kroner op af lommen for at investere i blot én Flower Power, så det kan blive en dyr affære, hvis man har mange planter og vil have hjælp til at overvåge flere af dem på samme tid.

Kommenter

Skriv et svar

  Også i denne test:

  Læs også

  JBL melder sig ind i ANC-hovedtelefonernes topklasse med et par hovedtelefoner, der er sjove at lytte til og fjerner støjen effektivt.
  Panasonics topmodel er guf for de virkelig kræsne TV-entusiaster: HZ2000 giver superlækre billeder i ægte studiekvalitet!
  HP Sprocket Select har absolut ingen nytteværdi. Og den mobile fotoprinter leverer faktisk halvdårlige billeder. Alligevel er den ret fantastisk.
  Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.
  Asus ZenBook 14 UMA425 er en lækker og stilfuld maskine, der vil være perfekt til studier eller som arbejds-laptop på farten.
  Shure Aonic 50 har måske den bedste lyd, vi har hørt fra støjreducerende hovedtelefoner.
  Nikons billigste full-frame Z-kamera er bedst i sin klasse på ét område, men har nogle mangler og koster stadig for meget.
  Samsungs topmodel Q950TS byder på rålækkert design, knivskarp billedkvalitet og imponerende lyd. Men det koster!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Arlo Audio Doorbell

  Vejl.pris 699 kr Smart dørvogter med særheder

  9 trådløse smart-højttalere

  Vejl.pris kr Stemmen befaler

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene

  Netgear Meural Canvas II MC327

  Vejl.pris 6790 kr Digitalt kunstmuseum på din væg
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.