: Parrot Flower Power

Parrot Flower Power

Lyd & Billede mener
Specifikationer

Parrot Flower Power

Annonce
Annonce
forfatter

Seriøst? En kunstig gren af plastic, som kan holde øje med dine blomster? Ja, det er dødelig alvor, og Parrot Flower Power har skam vundet masser af priser – bl.a. CES 2013 Hot Stuff Award og The Best of CES 2013 Popular Science’s Products of the Future.

Og da vi er stort set lige så gode til at slå vores stueplanter ihjel som til at skrive om teknologi, skulle Flower Power da også afprøves. Der hører trods alt mere til et smart hjem end vind, vejr og overvågning.

(Foto: Producent)
(Foto: Producent)

Parrot Flower Power placeres godt og grundigt i jorden ved den udvalgte blomst eller plante, og efter en periode på 24 timer, som sensoren bruger på at analysere sine omgivelser, kan den holde øje med plantens velbefindende – herunder om den trænger til vand, gødning, mere eller mindre lys eller en temperaturforandring.

Det hele styres fra en gratis app til din smartphone, hvor du vil modtage advarsler, hvis planten trænger til det ene eller det andet.

Før du lægger ud, er Flower Power dog nødt til at vide, hvad det er for en slags plante, den skal passe på, men som en hjælp til at finde den rette plante kommer app’en med et indbygget bibliotek med billeder af og informationer om mere end 7.000 forskellige planter.

Flower Power kører på ét almindeligt AA-batteri (og lover at kunne holde i mere end et halvt år) og er også vandtæt, så den kan bruges udendørs.

 

Vurdering

Parrot Flower Power fungerer helt efter hensigten, og for dig, der ikke har grønne fingre, kan den rent faktisk være en stor hjælp og holde liv i dine planter, længe efter at de normalt ville være gået ud.

Eller rettere: … i din plante. For én Flower Power kan i sagens natur kun holde øje med én plante, og det er produktets svaghed. Man skal trods alt have nogle hundrede kroner op af lommen for at investere i blot én Flower Power, så det kan blive en dyr affære, hvis man har mange planter og vil have hjælp til at overvåge flere af dem på samme tid.

Også i denne test:

Philips Hue – white and color ambiance

Philips Hue – white and color ambiance

Dem kan du også købe

Dem kan du også købe

Withings Aura Smart Sleep System

Withings Aura Smart Sleep System

Withings Home

Withings Home

Eve Room + Eve Weather

Eve Room + Eve Weather

Netatmo Weather Station

Netatmo Weather Station

Har du dette produkt?
Giv din karakter.

0 / 5. Antal stemmer: 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også

Tidligere medarbejdere beskylder Huawei for diskrimination og for at blande sig i deres privatliv.
Ni nye kinesiske techfirmaer er nu blokeret i forhold til amerikanske investorer.
Ligesom sidste år kommer dette års Samsung Galaxy S-serie i tre forskellige udgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Samsung har netop inviteret medierne til årets første Galaxy Unpacked-præsentation.
Geneva er tilbage med en sprudlende stereohøjttaler i stilrent retro-kabinet.
Volvos første elbil har alt, hvad der skal til for at blive en bestseller, men der er et par ting, man skal være opmærksom på.
Fujifilm X-T200 er et perfekt startkamera for nysgerrige fotografspirer.
Asus ZenBook Flip S UX371 er blandt de bedste hybride bærbare, der kan købes for penge lige nu. Især skærmen er helt fantastisk.
Sony-zoomen koster en hel del, men den tekniske ydelse gør, at prisen kan forsvares.
Så veludstyret og så rigtig. Primare I35 Prisma siger sandheden med stram lyd og flot klang. Og så kan den afspille, hvad det skal være af filer og tjenester.
Unik bærbar til kreative professionelle på et skrabet budget. Skærmen er smart, men prisen er stram.
Sony har skrumpet deres bedste allround-kamera, og det har både positive og negative sider.
JBL 4349 er ikke som andre højttalere. De er meget, meget federe!
Philips har kombineret deres farvestrålende OLED-TV’er med en potent soundbar fra Bowers & Wilkins. Resultatet er et ægte drømme-TV!
Ledvance har meldt sig ind i kampen om at levere smart lys til det smarte hjem. Det er let – og ikke særlig dyrt.
Slanke højttalere med velvoksen bas er ikke lette at finde. Medmindre de hedder PMC.