TESTNetatmo Weather Station

Netatmo Weather Station

Lyd & Billede mener
Specifikationer
  • Understøttes af: iOS / Android / Windows
  • Web: netatmo.com
forfatter

Med dette begyndersæt fra Netatmo kan du ikke bare holde styr på temperaturen både udendørs og indenfor, du kan også få alt at vide om luftfugtighed, lufttryk og sågar støjniveau fra omgivelserne.

Det hele præsenteres let og elegant i Netatmos app på din smartphone, og du kan tilgå oplysningerne fra hvor som helst, du måtte befinde dig. Er der noget skønnere end at være på solferie i syden og kunne slå op på mobilen, at det i øjeblikket fryser fem minusgrader på din terrasse?

Weather Station består af to separate enheder – en høj og en lav. Den høje stiller du indenfor og slutter til almindelig strøm, mens den lille enhed placeres udenfor (helst et sted, hvor den ikke bliver for våd) og får strøm fra batterier.

(Foto: Producent)
Netatmo-app’en viser dig temperaturen både indenfor og udenfor. Den grønne farve markerer, at luftkvaliteten i hjemmet er i top, og derunder kan man se CO2-niveauet målt i ppm (antal CO2-molekyler for hver million luftmolekyler). (Foto: Producent)

Det hele virker upåklageligt. App’en bliver opdateret løbende, og hvis du vil vide, hvad temperaturen er lige nu og her, så trykker du blot let på toppen af indendørsenheden, der så lyser grønt et kort øjeblik. Derefter er din app opdateret med de nyeste data. Holder du din smartphone på den lange led, viser app’en en graf over temperatur, luftfugtighed osv. over tid.

En regnmåler og en vindmåler kan fås som ekstraudstyr til Netatmo Weather Station for henholdsvis 649 og 849,99 kroner.

 

Vurdering

Det er en klar fordel, at Weather Station understøtter alle tre mobile styresystemer; den slags er Windows-brugere ikke forvænt med. Største minus er i virkeligheden, at der ikke er så frygtelig meget mere, man kan foretage sig med produktet, end at tjekke, hvordan vejret er.

Annonce

Læs alle artikler i én uge for 19 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Også i denne test:

Philips Hue – white and color ambiance

Philips Hue – white and color ambiance

Dem kan du også købe

Dem kan du også købe

Withings Aura Smart Sleep System

Withings Aura Smart Sleep System

Parrot Flower Power

Parrot Flower Power

Withings Home

Withings Home

Eve Room + Eve Weather

Eve Room + Eve Weather

Har du dette produkt?
Giv din karakter.
0 / 6

Your page rank:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Læs også: