Search
Generic filters

: Netatmo Weather Station

Netatmo Weather Station

Med dette begyndersæt fra Netatmo kan du ikke bare holde styr på temperaturen både udendørs og indenfor, du kan også få alt at vide om luftfugtighed, lufttryk og sågar støjniveau fra omgivelserne.

Det hele præsenteres let og elegant i Netatmos app på din smartphone, og du kan tilgå oplysningerne fra hvor som helst, du måtte befinde dig. Er der noget skønnere end at være på solferie i syden og kunne slå op på mobilen, at det i øjeblikket fryser fem minusgrader på din terrasse?

Weather Station består af to separate enheder – en høj og en lav. Den høje stiller du indenfor og slutter til almindelig strøm, mens den lille enhed placeres udenfor (helst et sted, hvor den ikke bliver for våd) og får strøm fra batterier.

(Foto: Producent)
Netatmo-app’en viser dig temperaturen både indenfor og udenfor. Den grønne farve markerer, at luftkvaliteten i hjemmet er i top, og derunder kan man se CO2-niveauet målt i ppm (antal CO2-molekyler for hver million luftmolekyler). (Foto: Producent)

Det hele virker upåklageligt. App’en bliver opdateret løbende, og hvis du vil vide, hvad temperaturen er lige nu og her, så trykker du blot let på toppen af indendørsenheden, der så lyser grønt et kort øjeblik. Derefter er din app opdateret med de nyeste data. Holder du din smartphone på den lange led, viser app’en en graf over temperatur, luftfugtighed osv. over tid.

En regnmåler og en vindmåler kan fås som ekstraudstyr til Netatmo Weather Station for henholdsvis 649 og 849,99 kroner.

 

Vurdering

Det er en klar fordel, at Weather Station understøtter alle tre mobile styresystemer; den slags er Windows-brugere ikke forvænt med. Største minus er i virkeligheden, at der ikke er så frygtelig meget mere, man kan foretage sig med produktet, end at tjekke, hvordan vejret er.

1 kommentar

Skriv et svar

  Også i denne test:

  Læs også

  Panasonics topmodel er guf for de virkelig kræsne TV-entusiaster: HZ2000 giver superlækre billeder i ægte studiekvalitet!
  HP Sprocket Select har absolut ingen nytteværdi. Og den mobile fotoprinter leverer faktisk halvdårlige billeder. Alligevel er den ret fantastisk.
  Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.
  Asus ZenBook 14 UMA425 er en lækker og stilfuld maskine, der vil være perfekt til studier eller som arbejds-laptop på farten.
  Shure Aonic 50 har måske den bedste lyd, vi har hørt fra støjreducerende hovedtelefoner.
  Nikons billigste full-frame Z-kamera er bedst i sin klasse på ét område, men har nogle mangler og koster stadig for meget.
  Samsungs topmodel Q950TS byder på rålækkert design, knivskarp billedkvalitet og imponerende lyd. Men det koster!
  Asus er rykket helt op i high-end-klassen med en sværvægtsmobil, der kan konkurrere på lige fod med de bedste på markedet. Et dette Asus’ øjeblik?

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Arlo Audio Doorbell

  Vejl.pris 699 kr Smart dørvogter med særheder

  9 trådløse smart-højttalere

  Vejl.pris kr Stemmen befaler

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene

  Netgear Meural Canvas II MC327

  Vejl.pris 6790 kr Digitalt kunstmuseum på din væg
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.