Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

TEST Det smarte hjem

Velkommen til dit nye smarte hjem

Dit hjem kan blive klogere, end du tror. Tingenes internet er her allerede.

Det behøver ikke at være kompliceret eller koste en formue at få et smart hjem. En lang række produkter, som vi alle sammen kender, kommer nu i smarte versioner, der forbinder dem til dit hjemmenetværk og giver dig adgang til at styre dem via internettet, uanset hvor du er.

De smarte produkter har det tilfælles, at de gør din hverdag nemmere og mere bekvem. Skal du skrue ned for varmen? Trænger potteplanten til vand? Har du husket at slukke lyset? Har der været nogen i huset, mens du ikke var hjemme? Alle disse spørgsmål og mange flere kan du nu få svar på, og det kræver ingen store investeringer. Bare du har en smartphone og de rigtige internetopkoblede dimser, er du godt kørende.

Nogle produkter kan kræve speciel montering (alarmsystemer, dørlåse, opvarmning/aircondition), men i denne artikel har vi valgt at kigge på et udvalg af produkter, som du kan købe, sætte strøm til og bruge med det samme for at gøre dit hjem lidt smartere. Og vi har selvfølgelig også afprøvet dem, så du kan få en forhåndsvurdering af, om produktet er hot eller not.

Listen er på ingen måde udtømmende, og vi vil vende tilbage til tingenes internet og det smarte hjem i mange kommende udgaver af Lyd & Billede.

Produkter i denne test

Philips Hue – white and color ambiance

Philips Hue – white and color ambiance

Dem kan du også købe

Dem kan du også købe

Withings Aura Smart Sleep System

Withings Aura Smart Sleep System

Parrot Flower Power

Parrot Flower Power

Withings Home

Withings Home

Eve Room + Eve Weather

Eve Room + Eve Weather

Netatmo Weather Station

Netatmo Weather Station

forfatter

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.