data-srcset
GruppetestKygo B9/800
Kygo B9/800

Smart-højttaleren kan svømme

Kygo er (så vidt vi ved) den eneste smart-højttaler, som du kan tage med i swimmingpoolen.

Kan tåle vand ned til en meters dybde i 30 minutter. Den kan endda flyde! Google Home gør Kygo B9/800 til en spændende bærbar højttaler.
Lyden kan opleves som lidt anstrengt over tid. Til stationær brug er det ikke så fedt med USB-stik på toppen og en ledning, der rager op og hænger ned.
Bedste priser

Kygo B9/800 er den første bærbare smart-højttaler på vores testbænk. Batteriet skal holde i otte timer i sammenhængende, og højttaleren har både Bluetooth til tilslutning af mobilen og Wi-Fi til at koble sig til Google Home-systemet.

Til udendørs brug nyder den godt af at være vandtæt (IPX7) og kan dukkes ned til en meters dybde i op til 30 minutter. For at kunne det er den klædt i gummi, som tætner godt rundt om omkring højttaleren. Hvilket igen betyder, at der er lavet kraftige EQ-justeringer med digital lydprocessering (DSP), for at det ikke skal lyde helt indelukket.

To højttalere kan kobles i stereo, og højttaleren fungerer ellers lige så godt som en hvilken som helst anden Google-højttaler. “Hey, Google, støvsug!” Da den går i dvaletilstand efter længere tid uden strøm, bør den i praksis være sluttet til stikkontakten derhjemme. Så er det dumt, at ladestikket sidder på toppen, for den er ikke noget pænt syn på natbordet med en ledning, der rager op fra toppen. Man kan lægge den vandret, men den fungerer bedst stående.

Stemmeassistenten lyder tydeligt, meget tydeligere end Googles egen Home-højttaler. Men at få overtoner gennem et lag gummi kræver meget processering, og skaber en del forvrængning. Diskanten er ikke ligefrem opløst og luftig, snarere skarp og pågående. Der er heller ikke så meget bas her, og det lyder lidt anstrengt i det lange løb.

Konklusion

Hvis du vil have en Google-højttaler, der både er transportabel og vandtæt (og kan flyde!), så er Kygo B9/800 et trygt køb med okay lyd. Hvis ikke, så findes der mere vellydende alternativer til prisen. Omvendt er der bedre bærbare højttalere derude, hvis du ikke har brug for Google-funktionaliteten. Alternativt kan man bruge 400 kroner på en Google Home Mini og resten af budgettet på en endnu bedre bærbar højttaler.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log indfor at læse videre.

Test-abonnement
3 uger for 3 kr
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.

Fakta

 • Type: Trådløs smart-højttaler
 • Styresystem: Google Home
 • Trådløst: Wi-Fi, Bluetooth
 • Tilslutning: Aux, USB C
 • Højttaler-enheder: 2 x 1,75"
 • Mål: -
 • Farver: Hvid eller sort
 • Andet: Bærbar, vandtæt (IPX7), kan stereoparres
 • Web: kygolife.com

Pris

1999 ,-

Bedste priser

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of
  9 trådløse smart-højttalere Stemmen befaler
  Også i denne test:
   data-srcset
  Apple HomePod
  HomePod har rigtig god lyd og er nem at bruge. Men smart-styringen virker for tør og rigid.
   data-srcset
  Marshall Stanmore II Voice Google Assistant
  Marshall har meget kraftigere lyd end konkurrenterne, uden at det går ud over balancen i lydbilledet. Den jorder dem, kort og godt.
   data-srcset
  Harman Kardon Citation 100
  Det her er nok den flotteste højttaler, vi har set i klassen. Harman Kardon Citation 100 formår dog ikke at drage fordel lydmæssigt af sit større ydre.
   data-srcset
  Libratone Zipp Mini 2
  Libratone går imod strømmen, og Alexa-højttaleren Zipp Mini 2 ligner en termokande. Den er bærbar og udmærket til at spille musik, og to kan kobles i stereo.
   data-srcset
  Sonos One
  Sonos One vil en skønne dag give os både Google Assistant og Amazon Alexa i én og samme smart-højttaler. Men Google lader vente på sig.
   data-srcset
  Hama Sirium 1400ABT
  Hamas mindste Alexa-højttaler er noget større end Amazon Echo, men formår alligevel ikke at give større lyd fra sig.
   data-srcset
  Google Home
  Google Home-systemet har et enormt potentiale, men som højttaler er det ikke den bedste.
   data-srcset
  Amazon Echo (2nd Generation)
  Med klokkeklar lyd på stemmeassistenten er det kun sprogbarrieren, der står mellem os og de automatiserede arbejdsopgaver.

  Alternativer til Kygo B9/800

  No Content Available