Search
Generic filters

: Nikon Coolpix A

Knivskarpe vidvinkelbilleder

Nikon bedste kompaktkamera slår mobilen eftertrykkeligt på billedkvalitet.

Lyd & Billede mener

Et af de skarpeste kompaktkameraer på markedet skuffer ikke, men giver enestående billedkvalitet for pengene.
Kameraet er ikke særlig hurtigt, hverken i brug eller ved serieoptagelse. Og der er ingen zoom.
 • Type: 16 MP kompaktkamera med 1" APS-C billedsensor
 • Optik: 28 mm f/2.8
 • Skærm: 7,6 cm, 921K billedpunkter
 • Højdepunkter: 14 bit råfiler, 4 fps, 1080p Full HD-video
 • Vis mere
  Vis mindre

  Vejl.pris 5000 kr

  Nikon-kameraet er to år gammelt, men stadig blandt de skarpeste kompaktkameraer på markedet. Det er faldet i pris fra 8.800 til lige under 5.000 kroner, og det har gjort det til et kæmpekup. Den største ulempe ved et to år gammelt kamera er, at det ikke er blandt de hurtigste, og så mener vi, at 1/2000 sekund er lidt ringe som korteste lukkertid på et kamera med så lysstærk vidvinkeloptik.

  28 mm f/2.8 er en meget nyttig brændvidde, og det svarer nogenlunde til de fleste mobiltelefoner – og til Panasonic Lumix CM1. Men Coolpix A har en meget større billedsensor end nogen mobiltelefon. Med APS-C formatet fanger de 16 megapixel meget mere lys, end en kameratelefon kan.

  Det kan mærkes på billedkvaliteten, der er i en helt anden klasse end fra mobiltelefonerne. Også Lumix CM1. Med Nikon-kameraet får du knivskarpe billeder med meget lidt forvrængning og støj, og rigtig god detaljeskarphed.

  Coolpix A er næsten et spejlrefleks i lommeformat, og til prisen er det et oplagt valg, hvis man er på udkig efter et kompaktkamera, der skal erstatte mobilkameraet.

  Læs testen af Nikon Coolpix A her.

  Kommenter

  Skriv et svar

  Læs også

  De, der netop har bestilt funklende ny Audi e-tron uden at sætte kryds ved et Bang & Olufsen-lydanlæg, må tilgive os, når vi siger: Au, au, au!
  Yamaha viser tydeligt, hvorfor de behersker high-end bedre end de fleste, med en pladespiller, der river konventionerne ned og går sine egne veje.
  De små Klipsch-højttalere slår soundbars i forhold til spilleglæde og lydtryk og virker lige godt på tv’et som på mobilen.
  OnePlus Nord er blevet markedsført, som var mobilen ensbetydende med Jesu genkomst. Det er den ikke, men mindre kan også gøre det.
  Bose Frames holder UV-strålerne væk, samtidig med at de sender luftige musikalske toner direkte ind i dine øregange. Er det sommerens sejeste gadget?
  Vanmoof S3 og X3 er de to nyeste elcykel-modeller fra en hollandsk virksomhed, som mener, at deres smarte og internetopkoblede cykler er fremtidens mobilitet.
  Thorens’ halvautomatiske pladespiller med direkte drev behøver et solidt fundament for at yde sit bedste.
  Som en ægte babelfisk oversætter disse hørepropper alt, hvad du siger – og tilbage igen – direkte.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Samsung Galaxy S20 Ultra (kamera)

  Vejl.pris 10500 kr Samsung forsøger at gøre alt for meget og mister fokus

  OnePlus 8 Pro (kamera)

  Vejl.pris 7000 kr Stærk oprykning af OnePlus kamera

  Sony Xperia 1 II (kamera)

  Vejl.pris 8500 kr Skyder som et systemkamera

  Xiaomi Mi 10 Pro (kamera)

  Vejl.pris 8000 kr Billigmærket Xiaomi slår til med et glimrende kamera
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.