Search
Generic filters

Canon PIXMA MG6250

 itemprop
Canon PIXMA MG6250

Canon PIXMA MG6250

Selv om vi med hastige skridt bevæger os mod et papirløst samfund, kan man stadig fra tid til anden få brug for at printe eller scanne. Her er multifunktions-maskinerne geniale. Vi har kigget på en af Canons nyeste modeller i den bedre ende.

Lyd & Billede mener

Flotte farver Hurtig Trådløs
Larmer en smule Dyre patroner
 • Print, kopiering, scan
 • 150 ark
 • 46 dB
 • 12,5 sider pr. minut S/H – 9,3 sider pr. minut farve
 • 6 patroner
 • Maks-opløsning 9600 x 2400 dpi
 • WLAN, Ethernet, USB, kortlæser
 • Mål: 47 x 17,3 x 36,7 cm
 • Vægt: 9,2 kg
Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris 1200 kr

Navnet er MG6250 og dækker over en inkjet-printer med fem farvepatroner. Dette sikrer en bedre farvegengivelse, men naturligvis også en bedre udnyttelse af de enkelte farver, da spildet er mindre. Maskinen er udført i pianosort plastic med afrundede kanter. I toppen sidder et display, hvorfra du styrer printerens mange egenskaber. Nedenunder sidder en berøringsfølsom firvejstast. Ud over at kunne printe fra computere og andre enheder, så er der naturligvis også en USB-port og porte til diverse hukommelseskort.

Du kan fodre maskinen med papir fra oven eller fra en bakke i bunden. Hver kan de indeholde 150 ark papir, ligesom de tager imod fotopapir og kort. Klappen på forsiden åbner automatisk, når printeren er i brug.

Nem opsætning
Selve opsætningen er utrolig nem. Der er indbygget trådløst netværk, og du kan derfor uden det store bøvl printe fra alle maskiner i husstanden. Som en ekstra detalje understøtter printeren også Apples AirPrint-standard, hvilket gør, at du let kan printe fra din iPhone eller iPad. Desværre kræver denne funktion en firmware-opdatering, hvilket igen kræver et USB-kabel og en computer. Det er ærlig talt noget bøvl. Når først det er på plads, kører det dog som det skal, og din iDims finder hurtigt printeren på netværket.

Flotte farver
Hvad enten du printer på almindeligt papir eller fotopapir, så giver printeren her utrolig flotte resultater. Fotos bliver naturligvis bedst på glittet, tykkere papir, men også almindeligt billigt printerpapir kan give hæderlige resultater. At Canon har valgt at inkludere en ekstra sort og grå farve til standardfarverne, er med til at give dette resultat. Som en ekstra bonus er printeren ganske hurtig, hvilket passer godt ind i en travl og stresset hverdag. Er du typen, der kan li’ at spare lidt på papiret, har printeren naturligvis indbyggede eco-modes, ligesom den automatisk kan printe på begge sider af papiret.

Konklusion
Hvis du er på udkig efter en printer, der kan dække alle husholdningens basale print- og scanningsbehov, så er Canon MG6250 et rigtig godt bud. Billeder bliver flotte og skarpe, og almindelige dokumenter spyttes ud i en lind strøm. De separate patroner sørger for mindre spild, og det nydelige design gør sig godt, hvad enten printeren er tændt eller slukket.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.


  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Alternativer til Canon PIXMA MG6250

  (Foto: Epson)

  Spring multiprinterne over, hvis du vil have store fotoprint af god kvalitet.

  (Foto: Producent)

  Slip for at tænke på udgifterne til printerpatroner det næste års tid eller to.

  (Foto: Producent)

  Slip for blækregningen i to år. Du får nemlig mere end en kvart liter blæk med i købet!

  (Foto: Producent)

  Store billeder er meget federe at se på, men de kræver ordentligt værktøj.

   data-srcset

  Fotografier, der skal indrammes, bør laves med det rigtige værktøj. Nu kan amatører få professionel kvalitet på væggene.

   data-srcset

  Print direkte fra smartphone og tablet.

   data-srcset

  Papirkopier i valgfrit format med udmærket kvalitet direkte i hånden. Fotoprintere bliver hele tiden billigere, bedre og mere opkoblede.

   data-srcset

  Selv om vi med hastige skridt bevæger os mod et papirløst samfund, kan man stadig fra tid til anden få brug for at printe eller scanne. Her er multifunktions-maskinerne geniale. Vi har kigget på en af Canons nyeste modeller i den bedre ende.

   data-srcset

  Hvor god er en billig printer til fotoudskrifter sammenlignet med dobbelt så dyre luksusmodeller?